FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD SlimBeam

1.799,001.999,00 PDV uključen

NOHrD SlimBeam jedinstveni je fitness trenažer koji svoje mjesto pronalazi svuda: od profesionalnog fitness centra, wellnessa, hotelskih fitnessa, apartmana do privatnih stanova. Malih dimenzija, savršenog dizajna s drvenim kućištem u više različitih boja, SlimBeam je pravi mali multifunkcionalni fitness. Dvostruki kablovi s opcijom vertikalnog pomicanja pozicije omogućuju trening cijelog tijela. Kao da imate veliki cross cable trenažer… u dizajnerskom kućištu!

Novitet SlimBeam trenažera jest integrirani držač vašeg tableta na kojem možete pratiti besplatnu aplikaciju s prikazom više stotina vježbi, programiranjem treninga i praćenjem rezultata treninga!

Opis

 •  Sofisticirani dizajn najviše funkcionalnosti
 •  Štedi prostor (V x Š x D): 215 x 40 x 20 cm
 •  Višenamjenski: preko 100 vježbi
 •  Za vježbe snage i koordinacije
 •  Najpreciznija gradacija opterećenja

NOHrD SlimBeam je savršena kućna sprava za trening čitavog tijela. Priručnik za trening donosi vježbe svih razina intenziteta, te će svakako odgovarati Vašim potrebama, za trening svih mišićnih skupina

 • Prsa
 • Ruke
 • Ramena
 • Noge
 • Leđa
 • Trbušni mišići

Elegantna multifunkcionalna Cable sprava
Maksimalni trening u minimalnom prostoru

Cable sprave su višenamjenske i multifunkcionalne sprave za vježbanje. Nije tajna zbog čega ostaju klasik među spravama. Fitness centri kao i centri za fizioterapiju oslanjaju se na ovakve sprave već godinama.

NOHrD SlimBeam fina je figura kućnog fitnessa, kombinirajući stilski, atraktivan dizajn sa dotjeranim tijelom sprave. Zahvaljujući tankoj silueti, zakrivljenom obliku i drvetu visoke kvalitete, SlimBeam je profesionalna cable sprava koja odgovara svakom obliku funkcionalnog treninga.

nohrd slimbeam fitness oprema

Širok raspon modela za svaki ukus

SlimBeam sprava dolazi u više materijala i boja.

Interaktivna aplikacija za trening
Besplatno dostupna u Google PlayStore-u

Uz pričnik s vježbama, interaktivna aplikacija za trening nudi mnoštvo dodatnih funkcija: jednostavno pričvrstite držač za tablet i spojite uređaj putem USB-a. Određeno opterećenje, broj ponavljanja i opseg pokreta se automatski prepoznaju i jasno prikazuju. Svaka vježba detaljno je opisana u video isječku.

Aplikacija je trenutno dostupna samo za Android sustave.

nohrd slimbeam fitness oprema

nohrd slimbeam fitness opremaMaksimalni Trening
Jednostavno podešavanje za maksimalnu učinkovitost.

Opseg pokreta sprave je fundamentalan: duljina izvlačenja kablova do 4 metra (ako se koriste obje strane), ili 8 metara (ako se koristi samo jedna) jamči maksimalnu funkcionalnost.

Omjer kablova može se mijenjati izmjenom kablova, tako da možete trenirati u omjeru 3:1, 2:1 ili 1:1. Maksimalni otpor od 12.5 kg (jedna strana) ili 25 kg (obje strane) distribuiran je kroz 15 ploča, što omogućuje iznimno preciznu i balansiranu gradaciju težina.

Ekstenzija 3:1 omjer u kg 2:1 omjer u kg 1:1 omjer u kg
jednostrana 0,83 – 12,50 1,25 – 18,75 2,50 – 37,50
obostrana 1,65 – 25,00 2,50 – 37,50 5,00 – 75,00

Izuzetan dizajn

SlimBeam dobiva samo odlične ocjene – German Design Award & Plus X Award

nohrd slimbeam fitness oprema

nohrd slimbeam fitness oprema

Ponosni dobitnik nagrade German Design Award 2016:nohrd slimbeam fitness oprema
“SlimBeam je profesionalna, multifunkcionalna cable sprava koja će Vas osvojiti svojim sofisticiranim dizajnom i visokom razinom funkcionalnosti. Glavna odlika sprave je butterfly funkcija koja omogućuje rad s jedne ili obje strane, može se rotirati i postaviti na bilo koju visinu. Gumirane ploče utega sprječavaju bilo kakve neugodne zvukove tijekom Vašeg treninga. Elegantno i jednostavno korištenje oblika, zajedno sa izborom drveta visoke kvalitete, daju SlimBeam-u privlačnost luksuznog komada namještaja koji će se uklopiti u svaki interijer.”

 

Plus X Awardnohrd slimbeam fitness oprema
SlimBeam je ocijenjen u tri kategorije:

1. Visoka kvaliteta
2. Dizajn
3. Funkcionalnost

Ovaka oznaka kvalitete znači najbolju kvalitetu, trajnost i održivost. Također je nagrađen i njegov funkcionalni dizajn.

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
 • u skladu sa ISO 9001
 • štavljenje povrćem / autentični miris kože
 • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Dodatne informacije

vrsta drveta

Jasen, Club, Hrast, Trešnja, Orah, Shadow

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

NOHrD TriaTrainer

479,00799,00 PDV uključen

NOHrD Wall

7.195,007.595,00 PDV uključen

nohrd swing bells fitness oprema

NOHrD Swing Tower

699,00899,00 PDV uključen

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024