FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD TriaTrainer

479,00799,00 PDV uključen

TriaTrainer: 3 u 1 TreningSuvremeni minimalistički dizajn susreće raznovrsnost – najbolji je opis TriaTranera. U sklopljenom položaju služi  kao savršen trenažer za trbušnjake i trup. Djelomično ga otklopite i postaje idealan za vježbe mišića leđa i donji dio tijela. Potpuno otklopljen TriaTrainer može se koristiti za sve poznate treninge za prsa sa li bez slobodnih utega. Nasloni za noge mogu se namještati da vježbaču bude što ugodnije. Napravljen je od najkvalitetnijih materijala sa okvirom od punog drveta, dok presvlake mogu biti od umjetne ili prave kože.

Opis

NOHrD TriaTrainer – trenažer za trbuh, leđnu ekstenziju i klupa za trening s utezima!

nohrd triatrainer fitness oprema

3 u 1

Sklopljen, TriaTrainer služi kao savršen trenažer za mišiće trbuha i trupa. Rasklopljen s jedne strane u prvu poziciju služi kao hiperekstenzijska klupa za trening leđnih mišića i gluteusa.

Potpuno rasklopljen, TriaTrainer može poslužiti kao klupa tj. bench za dobro poznate vježbe sa ili bez utega.

Razni modeli od punog drveta

TriaTrainer izrađuje se od jasena, hrasta, trešnje i oraha.

Raznoliko vježbanje

Naslon za noge može se podesiti u različite pozicije za maksimalnu udobnost korisnika. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i obliku TriaTrainer se jednostavno transportira uz uštedu prostora.

nohrd triatrainer fitness oprema

nohrd triatrainer fitness oprema

Dimenzije / težina

  • 90 x 35 x 55 cm (sklopljen)
  • 140 x 35 x 44 cm (rasklopljen)
  • Težina: 14 kg

Tehnički detalji

  • Maksimalna težina korisnika: 150 kg / 330.7 lb
  • Podesivi naslon za noge
  • Dostupan u varijanti sa pravom ili umjetnom kožom

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Dodatne informacije

VRSTA DRVETA

Jasen, Club, Hrast, Trešnja, Orah, Shadow

koža

umjetna koža, prava koža

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

nohrd swing bells fitness oprema

NOHrD Swing Tower

699,00899,00 PDV uključen

nohrd slimbeam fitness oprema

NOHrD SlimBeam

1.799,001.999,00 PDV uključen

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024