FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu.
Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke.
HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta.
Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda.
Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije.
Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine.
Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi.

Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike )

Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Prikazujemo 1–8 od 28 rezultata

View: 16 32 All

Intenza Back Extension

4.727,00 PDV uključen

Intenza Abdominal

4.432,00 PDV uključen

Intenza Hip Adduction/Abduction

5.647,00 PDV uključen

Intenza Seated Leg Curl

5.147,00 PDV uključen

Intenza Leg Extension

4.027,00 PDV uključen

Intenza Leg Press

7.412,00 PDV uključen

Intenza Chin Up/Dip

5.330,00 PDV uključen

Intenza Biceps Curl

4.132,00 PDV uključen

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024