FitnessOprema OrlandoFit Grupa

STIL-FIT Funkcionalni trenažer

8.350,83 PDV uključen

Funkcionalni trenažer STIL-FIT dizajnirao je i razvio Anton Maria Rief.
Montaža, kontrola kvalitete i opreme se odvijaju u tvornici u srcu Münchena dok većina potrebnih komponenti dolazi od partnera iz Bavarske. Odabir pravih dobavljača, visokokvalitetni materijali i komponente su odlučujući za postizanje optimalnog rezultata u smislu funkcionalnosti i dizajna.

Obilježja funkcionalnog trenažera su složeni, slobodni i trodimenzionalni pokreti. Svaki trening vježba cijele mišićne lance i poboljšava pokrete cijelog tijela umjesto izoliranih mišića. Time se poboljšava koordinacija i fleksibilnost. Sve vježbe aktiviraju i jačaju tijelo što dovodi do uspravnog držanja, poboljšava sportske performanse, sprječava ozljede i povećava opću dobrobit.

Opis

Funkcionalni trenažer STIL-FIT potpuno je prilagodljiv, s minimalnim prostornim zahtjevima i mogućnošću integracije u svaki interijer. Funkcionalni trening karakteriziraju trodimenzionalni i autentični pokreti koji aktiviraju čitave mišićne skupine čime se omogućuje intenzivan trening cijelog tijela. Poboljšava ne samo snagu, već i ravnotežu i koordinaciju te potiče temeljnu aktivnost. Ovo je savršeno fitness rješenje za kućne teretane, hotele i fizioterapeute.

 

STIL-FIT funkcionalni trenažer dostupan je u dvije verzije PURE (matt crna) i ESSENCE (staklo).

Tehnički, oba modela su identična. Razlikuju se po dizajnu i korištenom materijalu. Druge boje i materijali su dostupni i izrađuju se na zahtjev.

 

Prednosti funkcionalnog trenažera:
Dinamičan i intenzivan trening snage
Opsežna vježba za cijelo tijelo
Poboljšanje koordinacije i fleksibilnosti
Jačanje core mišića
Kompenzacija mišićne neravnoteže
Poboljšanje međumišićne koordinacije
Izvrstan omjer vrijeme/izvedba

 

 

 

 

Dimenzije

 

Više o specifikacijama i modelima Stil-Fit funkcionalnog trenažera pročitajte ovdje.

 

Brand

STIL-FIT

STIL- FIT je razvio i razvija jedinstvene i inovativne fitness trenažere koji se mogu integrirati u svaki interijer. Vjerujemo da je to ključ značajnog i trajnog doprinosa Vašoj osobnoj kondiciji i zdravom načinu života. Naši uređaji uklapaju se u svaki interijer. Dizajn, razvoj i većina dijelova proizvoda je “Made in EU” dok se svaki uređaj sastavlja i testira ručno u tvornici u Münchenu. Ideja je da vježbanje mora biti zabavno a to najbolje funkcionira s uređajima koji su lijepo i funkcionalno dizajnirani. Zato se STIL FIT usredotočuje na dizajn. Dizajn opreme i dizajn Vašeg zdravog i uvježbanog tijela. STIL-FIT-ovi trenažeri uklapaju se u svaki interijer. Fitnes i zdravlje postaju središnji dio Vašeg svakodnevnog života.  

Dodatne informacije

Model

Pure, Essence

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024