FitnessOprema OrlandoFit Grupa

STIL-FIT ergometar

2.620,802.940,13 PDV uključen

Mnogi od nas se ne kreću dovoljno sa izgovorom da nemaju vremena pa ukoliko ste svaki dan na poslu od jutra do večeri, moguće je da nemate vremena za odlazak u teretanu. Stoga Vam predstavljamo novi trenažer koji se savršeno prilagođava Vašem životnom okruženju.

Unatoč maloj površini od 0,5 m², zauzima malo prostora. Ergometar se sa svojim elegantnim i bezvremenskim dizajnom uklapa u svako okruženje. Može se koristiti bežično i nudi maksimalnu funkcionalnost.

Osim što poboljšava fizičko stanje, jača srce, sagorijeva mnogo kalorija i dobar je za zglobove.

 

Opis

 

Ergometar STIL-FIT nudi najnoviju visoku tehnogiju i savršeno je opremljen. Upravljačka konzola je jednostavna i intuitivna za upravljanje putem zaslona osjetljivog na dodir.
Bez priručnika, od samog početka.
Dostupni su razni programi vježbanja.
Držači ručnika i polica za daljinski upravljač za mobitel i TV upotpunjuju kokpit ergometra. Ergometar radi s inovativnim elektromagnetskim kočionim sustavom bez trošenja. Ne treba mu dosadan kabel za napajanje. Tijekom korištenja stvara se potrebna energija. Naravno, potpuno bez CO2.

 

 

Značajke:
– s ugrađenim računalom za vježbanje (4,3″ zaslon osjetljiv na dodir)
– ergonomski upravljač
– držač za pametni telefon
– Držač tableta
– Bluetooth LE prijemnik za naramenice na prsima
– moguća veza s aplikacijom Kinomap
– Snaga: 50-400 W | zamašnjak 10,5 kg
– programi: Quickstart | Ručni način rada – 32 razine otpora s vremenskim predizborom | 2 Kardio programi | Watt program – 5 razina po izboru | 5 brdskih programa
– Pohrana do 5 korisnika
– Težina 38 kg
– Maksimalno opterećenje 130 kg
– Pedale: Ergotec pedala URBAN
– Sedlo: vodoravno i podesivo po nagibu / podesivo po visini

 

 

Integrirali smo držač za pametni telefon koji Vam omogućuje da u svakom trenutku držite na oku svoj mobilni telefon.

 

Visokokvalitetni TFT zaslon u boji sa zaslonom osjetljivim na dodir može se savršeno čitati u svim uvjetima osvjetljenja. Jasan izbornik s funkcijom brzog pokretanja svodi konzolu na bitno – Vaš trening!

 

 

 

Brand

STIL-FIT

STIL- FIT je razvio i razvija jedinstvene i inovativne fitness trenažere koji se mogu integrirati u svaki interijer. Vjerujemo da je to ključ značajnog i trajnog doprinosa Vašoj osobnoj kondiciji i zdravom načinu života. Naši uređaji uklapaju se u svaki interijer. Dizajn, razvoj i većina dijelova proizvoda je “Made in EU” dok se svaki uređaj sastavlja i testira ručno u tvornici u Münchenu. Ideja je da vježbanje mora biti zabavno a to najbolje funkcionira s uređajima koji su lijepo i funkcionalno dizajnirani. Zato se STIL FIT usredotočuje na dizajn. Dizajn opreme i dizajn Vašeg zdravog i uvježbanog tijela. STIL-FIT-ovi trenažeri uklapaju se u svaki interijer. Fitnes i zdravlje postaju središnji dio Vašeg svakodnevnog života.  

Dodatne informacije

Model

Pure, 012

Boja

Bijela, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024