FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE Recumbent Bike

Opis

BODYTONE Recumbent Bike

Profesionalni ležeći bicikl EVOR idealna je kardiovaskularna oprema za vašu teretanu. Ležeći bicikli savršeni su za korisnike s oštećenim leđima ili ozljedama koji žele sigurno i učinkovito raditi kardiovaskularni trening. Ovi bicikli imaju dizajn koji omogućuje oslobađanje leđa od opterećenja te se preporučuju osobama s problemima u donjem dijelu leđa. Osim toga, preporuča se njegova uporaba i osobama s poteškoćama u kretanju, budući da ovi modeli, osim što pružaju veću udobnost, imaju nižu visinu i lakši pristup.

Njegova robusna konstrukcija omogućuje da stroj bude prikladan za svakog korisnika, budući da je maksimalna težina koju podržava 180 kg. Ima ergonomsko sjedalo protiv znojenja koje vam omogućuje prilagodbu položaja korisnika u do 13 opcija i pruža izvrsnu potporu za donji dio leđa. Osim toga, uključuje pedale s trakama za poboljšanje potpore stopala i postizanje udobnijeg i sigurnijeg vježbanja.

Na upravljaču naslona uključuje mjerače otkucaja srca i ploču s gumbima za promjenu intenziteta treninga, dok na glavi ima držač za bocu i drugi upravljač koji pomaže korisniku da ustane ili ga koristi kao oslonac tijekom vježbanja.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024