FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE ZRO-PRO Air BIke

2.800,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

BODYTONE ZRO-PRO Air Bike

ZRO-PRO je Air Bike posebno dizajniran za kardiovaskularne vježbe. Omogućuje vam da radite na cijelokupnom otporu pedaliranjem i pomicanjem ruku zajedno. Utjecaj: i pedaliranje i pokreti ruku izvode se bez utjecaja na naše zglobove, čineći Air Bike idealnim za kardiovaskularni rad bez obzira na fizičko stanje sportaša.  Potrošnja: bez potrebe za električnom energijom eliminiramo kablove i značajno smanjujemo potrošnju električne energije.

BRUTO TEŽINA: 79,8 kg

NETO TEŽINA: 63,3 kg

MAKSIMALNA TEŽINA KORISNIKA: 150 kg

Konzola

Opremljen LCD zaslonom od 5 inča za praćenje metrike vašeg treninga kao što su: vrijeme, udaljenost, kalorije, brzina, broj otkucaja srca, korak (min/KM) i snaga (watt). Ova digitalna konzola ima različite funkcije, 3 ciljana načina, 2 isprekidana načina rada, sustav praćenja otkucaja srca i može povezati WAHOO i druge aplikacije trećih strana za upravljanje informacijama.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024