FitnessOprema OrlandoFit Grupa

INTENZA FITNESS 450SERIES Recumbent Bike

3.890,005.160,00 PDV uključen

Opis

INTENZA 450SERIES Recumbent Bike

Savršen izbor za za trening u sjedećem položaju zahvaljujući svojem ergonomskom naslonu za leđa, ležeći bicikl serije INTENZA 450SERIES spaja estetiku i optimalnu učinkovitost kako bi stvorio proizvod koji pomaže u postizanju i održavanju zdravog života. Vrhunska kombinacija funkcionalnosti i rezultata, a posebno prilagođeno osobama u zlatnoj dobi, ova sprava će promjeniti način na koji sportaši i početnici razmišljaju o vježbanju.

 

Plošna površina:

L x W: 160 x 71cm (63 x 28″)

Dimenzije:

L x W x H: 160 x 70 x 124cm (63 x 28 x 49″)

Neto težina

i2 Series: 104kg (229 lbs)
i2S Series: 102kg (224 lbs)

Dimenzije u dostavi:

L x W x H: 169 x 38 x 101cm (67 x 15 x 40″)

Brutto težina u dostavi:

i2 Series: 123kg (271 lbs)
i2S Series: 121kg (266 lbs)

Maksimalna težina korisnika:

181kg (400 lbs)

Konzola RBi2S: Sinonim za funkciju, 450 UBi2S konzola dizajnirana je za trening sa svrhom. S jednostavnim i intuitivnim čistim sučeljem s bijelim LED pozadinskim osvjetljenjem, koja se sastoji od tri gumba, Intenzin precizni UNI-DIAL stavlja korisnika u prvi plan i nudi potpuni pristup značajkama u svakom trenutku.

Konzola RBi2: Poboljšana čitljivost zaslona, koju pokreče LCD zaslon od 12inča, nudi čisto i lako čitljivo korisničko sučelje koje vodi korisnike kroz vježbe i jednostavnim okretanjem preciznog UNI-DIAL pruža potpuni pristup i kontrolu nad svim značajkama u bilo kojem trenutku.

 

Brand

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu. Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke. HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda. Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije. Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine. Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi. Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike ) Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Dodatne informacije

EKRAN

RBi2S, RBi2

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024