FitnessOprema OrlandoFit Grupa

OCTANE FITNESS – LateralX cross eliptični trenažer LX8000

Najjednostavnije rečeno, ne postoji ništa poput višekratno nagrađivanog LateralX eliptičnog, tj. cross trenažera Octane Fitnessa. Ovaj trenažer potpuno redefinira cross training, sa podesivim lateralnim pokretima kombiniranim sa vertikalnim koracima u više razina. Korisnici se mogu kretati gore-dolje, naprijed i nazad, te s jedne na drugu stranu – za korisno zbunjivanje mišića – i to sve na jednoj spravi. Istraživanja su pokazala da vježbači sagorijevaju 27% više kalorija i aktiviraju unutarnje i vanjske dijelove bedara 30% više na LateralX trenažeru, koristeći od najuže do najšire postavke lateralne širine.

Plus, brojni programi treninga, poput Lateral Interval ili Dual Direction, zajedno sa jedinstvenim Workout Boosterima kao što su ThighToner i QuadPower, omogućuju iznimno učinkovite, ciljane i motivirajuće treninge. Svaki član vašeg fitnessa biti će oduševljen ovom jedinstvenom spravom.

Opis

OCTANE FITNESS – LateralX eliptični trenažer LX8000

OCTANE FITNESS – LateralX eliptični trenažer LX8000

Lateralni pokreti

Redefinirajući cross training, inovativni LateralX koristi različite razine pokreta, uključujući koračanje i podesive lateralne pokrete, za funkcionalne treninge koji izgrađuju snagu, mišićnu izdržljivost i stabilnost trupa.

lateralx eliptični trenažer fitness oprema

Brži rezultati

CROSS CiRCUIT omogućuju Vam da ostvarite formu brže, kombinirajući cardio intervale na spravi sa vježbama snage na podu pored sprave. Možete koristiti PowerBlock podesive utege prikladno smještene na stražnjem dijelu sprave za gotovo neograničenu raznolikost treninga. Sa cardio i vježbama snage u rigoroznom intervalnom režimu, korisnici sagorijevaju kalorije, izgrađuju mišiće i poboljšavaju metabolizam.

Ovaj vremenski učinkovit i motivacijski moćan program može se izvoditi samostalno, u manjim grupnim treninzima, te tijekom individualnih treninga s osobnim trenerom.

lateralx eliptični trenažer fitness oprema

Smart konzola 

Korisnici se mogu dodatno motivirati sa najboljim zabavnim sustavom uz opcionalnu Smart konzolu koja im omogućuje multitasking. Uz nju ostaju u toku sa najnovijim informacijama sa Interneta, dok istovremeno odrađuju odličan trening.

Smart konzola omogućuje pretraživanje weba, brz pristup aplikacijama, video streaming, te video coaching uz predviđene programe.

Broj razina otpora: 30
Broj programa sa Standard konzolom: 13
Broj programa sa Smart konzolom: 17
Maksimalna težina korisnika: 181 kg
Dužina i širina: 160 x 106 cm
Težina sprave: 176 kg
Garancija: okvir doživotna, dijelovi 3 godine

Brand

Octane Fitness

Zero-Impact cardio oprema

Octane Fitness je jedini proizvođač fitness opreme ekskluzivno posvećen zero-impact opremi, kroz svoje cross, eliptične i lateralne trenažere. Brand se brzo profilirao kao predvodnik ove iznimno kompetitivne industrije. Precizan fokus i dokazana izvedba jasno diferenciraju brand, i donose inovativne, nagrađivane proizvode, beskompromisne kvalitete i personaliziranog korisničkog doživljaja. Čitav tim koji stoji iza branda motiviran je neumornom strašću za kreiranjem apsolutno najboljih zero-impact sprava ikada. Uz jedinstveni CROSS CiRCUIT, Octane donosi rigorozne, učinkovite treninge koji kombiniraju cardio sa intervalima za razvoj snage. Octane se 2012. ponovno istaknuo sa inovativnim LateralX trenažerom koji omogućuju i lateralne pokrete, za funkcionalne, total-body izazove. Žudeći za većom raznolikošću, brand je pronašao novu dozu kreativnosti sa XT-One cross trenažerom. Riječ je o višenamjenskom, all-in-one trenažeru omogućuje da hodaju, šeću, trče ili se penju, tj. planinare. A zbog posvećenosti pronalaženju i oblikovanju novih načina trčanja koji djeluju manje stresno na tijelo, genijalni Octane-ov tim je promijenio trčanje sa Zero Runner-om, jedinom spravom svoje vrste koja omogućuje trčanje svima bez boli i opterećenja zglobova. Nautilus Inc. je 2015. godine kupio Octane Fitness, i tvrtke su zajedničkim snagama razvile Octane AirdyneX, koji je revitalizirao total-body bicikliranje sa svojim ventilatorom od čak 26 ploha i neograničenom razinom otpora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024