FitnessOprema OrlandoFit Grupa

OCTANE FITNESS Zero Runner – trenažer za simulaciju trčanja

Trčite pametnije. Trenirajte pametnije. Kupujte pametnije.

ZR8000 donosi sve benefite trake za trčanje… ali na još bolji način. Potpuno jedinstven među cardio opremom, ZR8000 privlači pozornost kombinirajući ono najbolje od traka za trčanje i eliptičnih trenažera, za izvanredne treninge koji repliciraju stvarno trčanje.

A za fitness centre, za razliku od traka za trčanje, ZR8000 nudi brojne prednosti: nema troškova potrošnje električne energije, tihi rad, i minimalno održavanje i potrebe za servisom.

Opis

OCTANE FITNESS Zero Runner – trenažer za simulaciju trčanja

OCTANE FITNESS Zero Runner – trenažer za simulaciju trčanja

Zero Runner omogućuje fantastične treninge, ali bez boli ili dodatnih troškova. Omogućujući gotovo svakome da hoda, džogira ili trči udobno i sigurno, ZR8000 nudi vrhunski dizajn koji replicira stvarnu prirodnu formu i pokret korisnika, no eliminira stresni utjecaj.

Izrađen na inovativan način, bez tepiha, postolja i kablova, Zero Runner donosi revoluciju kad je riječ o cardio opremi jer omogućuje maksimalnu učinkovitost treninga, minimizirajući nelagodu. Korisnici mogu odabrati 15 razina otpora i 11 programa treninga, kako bi personalizirali intenzitet i ostvarili bolje rezultate.

Zero Runner probio je kod repliciranja stvarnih pokreta trčanja uz tzv. zero impact, tj. bez negativnih utjecaja na Vaše zglobove.

Pedale su neovisne tako da imate slobodu pokreta i fleksibilnost kreirati korak koji će Vam pružiti najbolji osjećaj tijekom hodanja, joggiranja ili trčanja. Uz patentirane spojeve kukova i koljena koji omogućuju prilagodbu koraka i prirodan pokret – možete replicirati upravo ono što činite i u prirodi.

Praćenje treninga

SmartLink omogućuje jednostavan pregled, praćenje i dijeljenje Vašeg napretka budući da automatski sprema Vaše treninge i postavke, te prati sve bitne detalje. Sve to u samo jednoj aplikaciji!

Možete pratiti udaljenost, brzinu, puls i ostale podatke današnjeg treninga, posljednjih 30 dana ili otkad ste počeli koristiti SmartLink – za brz i razumljiv pregled Vašeg truda.

Plus, možete podijeliti svoje uspjehe i ostati u tijeku putem linkova društvenih mreža, koji su dostupni direktno kroz SmartLink (dostupan putem Apple Store-a).

 

 • Dinamička dužina koraka do 147 cm koja će odgovarati korisnicima svih veličina
 • Patentirani spojevi kukova i koljena
 • Inteligencija koja prati Vaš korak
 • Konzola prikazuje sve važne informacije o treningu
 • kompatibilan sa SmartLink-om
 • Bluetooth® 4.0 za spajanje s mobilnim uređajima
 • Digitalno kontaktno očitanje pulsa
 • Rad bez strujnih kablova

 

 • Maksimalna težina korisnika: 181 kg
 • Footprint (Š x D): 110 x 176 cm
 • Težina proizvoda: 162 kg
 • Garancija: doživotna na okvir, 5 godina na dijelove

Brand

Octane Fitness

Zero-Impact cardio oprema

Octane Fitness je jedini proizvođač fitness opreme ekskluzivno posvećen zero-impact opremi, kroz svoje cross, eliptične i lateralne trenažere. Brand se brzo profilirao kao predvodnik ove iznimno kompetitivne industrije. Precizan fokus i dokazana izvedba jasno diferenciraju brand, i donose inovativne, nagrađivane proizvode, beskompromisne kvalitete i personaliziranog korisničkog doživljaja. Čitav tim koji stoji iza branda motiviran je neumornom strašću za kreiranjem apsolutno najboljih zero-impact sprava ikada. Uz jedinstveni CROSS CiRCUIT, Octane donosi rigorozne, učinkovite treninge koji kombiniraju cardio sa intervalima za razvoj snage. Octane se 2012. ponovno istaknuo sa inovativnim LateralX trenažerom koji omogućuju i lateralne pokrete, za funkcionalne, total-body izazove. Žudeći za većom raznolikošću, brand je pronašao novu dozu kreativnosti sa XT-One cross trenažerom. Riječ je o višenamjenskom, all-in-one trenažeru omogućuje da hodaju, šeću, trče ili se penju, tj. planinare. A zbog posvećenosti pronalaženju i oblikovanju novih načina trčanja koji djeluju manje stresno na tijelo, genijalni Octane-ov tim je promijenio trčanje sa Zero Runner-om, jedinom spravom svoje vrste koja omogućuje trčanje svima bez boli i opterećenja zglobova. Nautilus Inc. je 2015. godine kupio Octane Fitness, i tvrtke su zajedničkim snagama razvile Octane AirdyneX, koji je revitalizirao total-body bicikliranje sa svojim ventilatorom od čak 26 ploha i neograničenom razinom otpora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024