FitnessOprema OrlandoFit Grupa

OCTANE FITNESS – AirdyneX Air Bike

12.999,00Kn PDV uključen

AirdyneX bicikl pobjeđuje svaku konkurenciju.  Osim što treningom na AirdyneX biciklu sagorijevamo više kalorija u usporedbi s bilo kojim drugim AIR biciklom na istom RPM-u*,  AirdyneX bicikl je opremljen vrhunskim ventilatorom od 26 “ventilatorskih ploha (blades) koji osigurava da snaga koju generira stvara izvrstan otpor. Upravo prilagođeni dizajnirani ventilator omogućuje učinkovitiju proizvodnju više wata. Sve to skupa povećava motivaciju korisnika što u konačnici dovodi i do boljih rezultata.

Osim što je izrazito učinkovit, on je i jednostavan, te intuitivan za korištenje. Digitalni zaslon donosi bitne statističke podatke korisnicima. Mogu pratiti performanse u brzini otkucaja srca, RPM-u, udaljenosti, vatima i kalorijama. Nadalje, tahometar vizualno signalizira koliko je korisniku teško vježbanje i daje prosječnu količinu kalorija po minuti. Ovaj praktičan i motivacijski alat na taj način čuva korisnike!

Precizno dizajniran za dodatnu udobnost, AirdyneX air bike ima nekoliko mogućnosti prilagodbe. Sjedalo se može prilagoditi i prema naprijed i natrag, kao i gore i dolje, te na taj način osigurati maksimalnu udobnost svim korisnicima neovisno o njihovoj visini.

Zaključno, AirdyneX bicikl možemo opisati sa samo četiri riječi: UČINKOVIT, SIGURAN, UDOBAN, NAJBOLJI!

Opis

OCTANE FITNESS – AirdyneX Bike

OCTANE FITNESS – AirdyneX Air Bike

Octane Fitness adaptirao je ikonu Airdyne Pro za komercijalnu uporabu sa AirdyneX biciklom. Oslanjajući se na Airdyne-ovu dugu tradiciju inovativnosti i performansi, AirdyneX air bike na samostalni pogon odlikuje se onime po čemu je Octane Fitness prepoznatljiv – izdržljivošću, robusnom konstrukcijom i okvirom otpornim na vlagu.

Budući da korisnici definiraju ritam i otpor treninga, AirdyneX air bike odgovara svima: od početnika do vrhunskih sportaša. Predefinirani intervalni treninzi visokog intenziteta uključuju 20/10 intervale, 30/90 intervale, te prilagodljive treninge kod kojih korisnici pred sebe mogu staviti izazov da potjeraju iglu na tahometru do maksimuma.

 • ventilator sa 26 ploha
 • Performance drive sustav
 • Jednostruki pojas sa trenutni odziv
 • Glatki pokreti
 • HIIT trening
 • Kalibracijska tehnologija
 • Bitne statistike treninga i tahometar (brzinomjer)
 • Čelična konstrukcija okvira sa dvostrukim premazom, otporna na vlagu
 • Biomehanički ispravno pozicioniranje i pokreti
 • Sjedalo podesivo po visini i naprijed/nazad kako bi odgovaralo svima neovisno o visini
 • Veliko, podstavljeno sjedalo
 • Protuklizne trostrane pedale
 • Rad bez kablova

 

Karakteristike:

 • Maksimalna težina korisnika: 160 kg
 • Dimenzije: 140 x 66 x 135 cm
 • Težina proizvoda: 51 kg

 

Garancija:

 • okvir 10 godina
 • dijelovi 3 godine

Brand

AirdyneX

AirdyneX

Adaptacijom slavne ikone Airdyne Pro, Octane Fitness predstavio je sasvim novi air bike za komercijalnu uporabu! Budući da je Airdyne-ova duga tradicija inovativnosti i performansi poslužila kao oslonac, AirdyneX air bike na samostalni pogon može se pohvaliti kvalitetama po kojima je Octane Fitness prepoznatljiv. Izdržljivost, robusna konstrukcija i okvir otporan na vlagu samo su neke od karakteristika koje je vrijedno spomenuti. Korisnici samostalno definiraju otpor, ritam i intenzitet treninga. Iz tog razloga ovaj air bike odgovara svima, bilo da je riječ o početnicima rekreativcima ili vrhunskim sportašima. Uz predefinirane intervalne treninge (HIIT) i ostale prilagodljive programe, korisnici pred sebe mogu postaviti izazove u skladu sa vlastitim fizičkim mogućnostima. Izrazita učinkovitost, jednostavnost, intuitivnost, brojne mogućnosti prilagodbe i precizan dizajn karakteristike su koje AirdyneX izdižu iznad svake konkurencije.

Octane Fitness

Zero-Impact cardio oprema

Octane Fitness je jedini proizvođač fitness opreme ekskluzivno posvećen zero-impact opremi, kroz svoje cross, eliptične i lateralne trenažere. Brand se brzo profilirao kao predvodnik ove iznimno kompetitivne industrije. Precizan fokus i dokazana izvedba jasno diferenciraju brand, i donose inovativne, nagrađivane proizvode, beskompromisne kvalitete i personaliziranog korisničkog doživljaja. Čitav tim koji stoji iza branda motiviran je neumornom strašću za kreiranjem apsolutno najboljih zero-impact sprava ikada. Uz jedinstveni CROSS CiRCUIT, Octane donosi rigorozne, učinkovite treninge koji kombiniraju cardio sa intervalima za razvoj snage. Octane se 2012. ponovno istaknuo sa inovativnim LateralX trenažerom koji omogućuju i lateralne pokrete, za funkcionalne, total-body izazove. Žudeći za većom raznolikošću, brand je pronašao novu dozu kreativnosti sa XT-One cross trenažerom. Riječ je o višenamjenskom, all-in-one trenažeru omogućuje da hodaju, šeću, trče ili se penju, tj. planinare. A zbog posvećenosti pronalaženju i oblikovanju novih načina trčanja koji djeluju manje stresno na tijelo, genijalni Octane-ov tim je promijenio trčanje sa Zero Runner-om, jedinom spravom svoje vrste koja omogućuje trčanje svima bez boli i opterećenja zglobova. Nautilus Inc. je 2015. godine kupio Octane Fitness, i tvrtke su zajedničkim snagama razvile Octane AirdyneX, koji je revitalizirao total-body bicikliranje sa svojim ventilatorom od čak 26 ploha i neograničenom razinom otpora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Mastercard Securecode Verified By Visa American Express MasterCard Maestro Visa