FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD Bike V.2

3.099,003.799,00 PDV uključen

Predstavljamo Vam NOHrD Bike – sobni bicikl inovativnog, estetskog dizajna koji se drži visokih standarda funkcionalnosti. Uz napredan zupčanik i čvrsti okvir od punog drveta i čelika, ovaj bicikl je iznimno izdržljiv, idealan za profesionalnu uporabu u fitness studiju ili kućnoj teretani.

Dodatne informacije u vezi cijena i rokova isporuke dostupne su na upit.

Opis

NOHrD Bike V.2 – Novost – bicikl iz NOHrD-a – gdje dizajn susreće funkcionalnost!

nohrd bike fitness oprema

Predstavljamo Vam NOHrD Bike – sobni bicikl inovativnog, estetskog dizajna koji se drži visokih standarda funkcionalnosti. Uz napredan zupčanik i čvrsti okvir od punog drveta i čelika, ovaj bicikl je iznimno izdržljiv, idealan za profesionalnu uporabu u fitness studiju ili kućnoj teretani.

Kao opciju za NOHRD aplikaciju, možete jednostavno povezati i koristiti NOHRD bicikl s drugim aplikacijama kao što su ZWIFT, BKOOL ili Rouvy putem Bluetootha. NOHRD Bike V.2 već ima visokokvalitetni monitor integriran u upravljač, kojim se upravlja preko zaslona osjetljivog na dodir.

 

Jasna struktura, uz izraziti flow

Vaš bicikl, vaše postavke: jednostavno podesivo sjedalo i rukohvat.

 

Izbor materijala okvira

 

NOHrD bicikl dizajniran je za maksimalnu stabilnost na minimalnom prostoru: potrebno mu je tek 0.44 kvadratna metra, pa se ova sprava za vježbanje nenametljivo uklapa u svaki interijer. Podnožje je opremljeno gumiranim valjcima za jednostavno podizanje i pozicioniranje bicikla.

 

 

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Dodatne informacije

Vrsta drveta

Jasen, hrast, club, trešnja, orah, shadow

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

nohrd swing bells fitness oprema

NOHrD Swing Tower

699,00899,00 PDV uključen

nohrd slimbeam fitness oprema

NOHrD SlimBeam

1.799,001.999,00 PDV uključen

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024