FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Vrijeme je da se opustite – zaveslaj, po zaveslaj…

Stiglo je vrijeme kad se analiziraju protekli uspjesi, planiraju novi pothvati i spremaju razne promjene. Turbulentno vrijeme u kojem ne smijete zaboraviti ni na sebe, ali ni na svoje najbliže. Ni mi nismo zaboravili na Vas – u ovo predblagdansko vrijeme nudimo Vam priliku da nagradite sebe i svoje drage osobe!

Waterrower Vam na jedinstven način omogućuje da se vratite prirodi, osvježite um i trenutno pobjegnete od svakodnevne rutine, kod kuće ili čak i u vlastitom uredu! Ovaj veslački ergometar u potpunosti simulira veslanje na mirnoj vodi kroz sasvim prirodan pokret, pruža doživljaj neizmjerno blizak onome u prirodi, i omogućuje vam da poboljšate svoje držanje, snagu, izdržljivost, koordinaciju i koncentraciju, te toliko potrebnu relaksaciju!

NOHrD Functional Fitness paket

Predstavljamo Vam i nešto zaista posebno – kompletan NOHrD paket atraktivnih sprava za vježbanje koje će se s lakoćom uklopiti u svaki prostor i omogućiti Vam učinkovite treninge višeg ili nižeg intenziteta!

Paket se sastoji od WallBars švedskih ljestvi, SwingBells kožnih girji, te SlimBeam multifunkcionalne cable sprave. Ukoliko želite ovom paketu sprava dodati i cardio dimenziju, jednostavno ćemo ovom NOHrD paketu pridodati i Waterrower!

Svi drveni elementi izrađeni su od punog drveta vrhunske kvalitete uz preciznu završnu obradu, a SwingBells girje od prave kože sa željeznim punjenjem. Uz švedske ljestve i modernu verziju girji, SlimBeam predstavlja finu figuru kućnog fitnessa, kombinirajući stilski, atraktivan i nagrađivan dizajn (German Design Award & Plus X Award) sa dotjeranim tijelom sprave. Zahvaljujući tankoj silueti, zakrivljenom obliku i drvetu visoke kvalitete, SlimBeam je profesionalna cable sprava koja će odgovarati svakom obliku funkcionalnog treninga.

Uz integrirani držač Vašeg tableta na kojem možete pratiti besplatnu aplikaciju s prikazom više stotina vježbi (trenutno dostupna samo za Android uređaje), programiranjem treninga i praćenjem rezultata, brže ćete i lakše ostvariti željene rezultate!

Osim proizvoda iz ovog paketa, u ponudi imamo još nekoliko jedinstvenih i atraktivnih NOHrD trenažera:

NOHrD TriaTrainer – trenažer za trbuh, leđnu ekstenziju i klupa za trening s utezima

Sklopljen, TriaTrainer služi kao savršen trenažer za mišiće trbuha i trupa. Rasklopljen s jedne strane u prvu poziciju služi kao hiperekstenzijska klupa za trening leđnih mišića i gluteusa.

Potpuno rasklopljen, TriaTrainer može poslužiti kao klupa tj. bench za dobro poznate vježbe sa ili bez utega.

NOHrD WaterGrinderJedrite iz udobnosti vlastitog doma!

Jedriličari imaju težak posao na palubi, i sasvim sigurno su sportaši visokih performansi. Koristeći maksimalnu fizičku snagu, izdržljivost i brzinu, jedriličari podižu jedra pokretanjem vitla, ali ako nemate jedrilicu u blizini – tu je WaterGrinder!

Uobičajeno je da cardio sprave za vježbanje najčešće pospješuju rad kardiovaskularnog sustava kroz donji dio tijela, uz jasan deficit kad je riječ o gornjem dijelu. NOHrD WaterGrinder sve to kompenzira na posve novoj razini, aktivirajući ruke, ramena, prsa i trup, kao i cijela leđa. Vaša kralježnica i zglobovi gornjeg dijela tijela ostvariti će potreban pokret i biti dovoljno stimulirani za razvoj fleksibilnosti i izdržljivosti koje su Vam svakodnevno potrebne!

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024