FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD YA’FI Training Tower

1.499,00 PDV uključen

YA’Fi je samostalna boks vreća  za udaranje i vježbanje koji je razvio tim stručnjaka za borilačke vještine. Uz treniranje borilačkih tehnika, YA’Fi također omogućuje istezanje i izgradnju mišića. Unutrašnjost YA’Fi-ja u potpunosti je izrađena od pjene, dok vreća nudi ukupno 1,75 m korisne površine za vježbanje.

Dostupno uz narudžbu

Opis

YA’FI Samostojeća Boks Vreća

YA’Fi je samostalna boks vreća  za udaranje i vježbanje koji je razvio tim stručnjaka za borilačke vještine. Uz treniranje borilačkih tehnika, YA’Fi također omogućuje istezanje i izgradnju mišića. Unutrašnjost YA’Fi-ja u potpunosti je izrađena od pjene, dok vreća nudi ukupno 1,75 m korisne površine za vježbanje.

Pjena visoke gustoće nježno ublažava udarce dok pruža realističan osjećaj. Pjena je prekrivena izdržljivom veganskom navlakom koja se lako čisti. YA’Fi ima 4 ručke i 2 omče s ušicama koje proširuju mogućnosti vježbanja i čine YA’Fi prilagodljivim vašim potrebama.

S 4 betonska postolja (ukupno 75 kg) kao protutežu bazi, YA’Fi stoji slobodno i ne zahtijeva fiksiranje. Ima funkciju zakretanja s nagibom od 30°. YA’Fi se jednostavno može postaviti na pod za vježbe istezanja ili ravnoteže.

Moguće izabrati više kombinacija boja.

Proizvod – YA’Fi

Dimenzije – ø 26-60 cm x 175 cm

težina – 75kg

Zemlja proizvodnje – Francuska

Potrebna montaža  – Ne

paketi –  1

 

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024