FitnessOprema OrlandoFit Grupa

OCTANE FITNESS – XT-One eliptični trenažer

Upoznajte novu generaciju cross trenažera!

Maksimizirajte prostor, raznolikost i uzbuđenje svog cardio floora sa ovim višenamjenskim eliptičnim trenažerom koji može sve! Novi XT-One omogućuje korisnicima hodanje, trčanje, pješačenje i penjanje za prilagođene treninge – sve u jednoj revolucionarnoj spravi. Više nema potrebe za prilagodbom cross trenažeru, budući da se ova sprava prilagođava Vama, te zadovoljava potrebe korisnika svih razina fizičke spremnosti u kompaktnom prostoru.

Korisnici mogu odabrati čak 30 razina otpora i 17 programiranih treninga kako bi personalizirali intenzitet, aktivirali različite mišiće, te ostvarili rezultat. Omogućujući gotovo neograničenu raznolikost i mogućnosti prilagodbe, XT-One je ultimativni intervalni i cross trenažer, sa višestrukim mogućnostima pokreta za povećanje potrošnje kalorija, izdržljivosti i snage.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis

OCTANE FITNESS – XT-One eliptični trenažer

OCTANE FITNESS – XT-One eliptični trenažer

Udovoljite svim korisnicima

Maksimizirajte svoj cardio prostor sa novim XT-One cross trenažerom – XT-One cross eliptični trenažer omogućuje korisnicima hodanje, trčanje, pješačenje i penjanje – sve u jednoj, kompaktnoj spravi!

xt one octane fitness fitness oprema

Umjeste nabavke nekoliko različitih sprava kako biste omogućili različite modalitete treninga, sada možete udovoljiti potrebama praktički svih korisnika nabavkom samo jedne sprave!

 

Brži rezultati

CROSS CiRCUIT omogućuju Vam da ostvarite formu brže, kombinirajući cardio intervale na spravi sa vježbama snage na podu pored sprave. Možete koristiti PowerBlock podesive utege prikladno smještene na stražnjem dijelu sprave za gotovo neograničenu raznolikost treninga. Sa cardio i vježbama snage u rigoroznom intervalnom režimu, korisnici sagorijevaju kalorije, izgrađuju mišiće i poboljšavaju metabolizam.

xt-one octane fitness fitness oprema

Ovaj vremenski učinkovit i motivacijski moćan program može se izvoditi samostalno, u manjim grupnim treninzima, te tijekom individualnih treninga s osobnim trenerom.

 

Intervalni treninzi 

Pružite početni impuls motivaciji svojih korisnika i kreirajte atraktivan prizor na svom cardio floor-u uz maštovite intervalne treninge, koji će pomoći korisnicima zadržati interes, te povećati energiju uz učinkovite treninge koji donose rezultate!

xt-one octane fitness fitness oprema

Uz manje utrošenog vremena, ali veću motivaciju, ovi moćni intervalni treninzi mogu se izvoditi individualno, tijekom privatnih treninga jedan na jedan, ili u manjim grupama.

Broj razina otpora: 30
Raspon koraka: od 51 do 71 cm
Broj programa sa Standard konzolom: 17
Broj programa sa Smart konzolom: 21
Maksimalna težina korisnika: 181 kg
Dužina i širina: 191 x 84 cm
Težina sprave: 180 kg
Garancija: okvir doživotna, dijelovi 3 godine

Brand

Octane Fitness

Zero-Impact cardio oprema

Octane Fitness je jedini proizvođač fitness opreme ekskluzivno posvećen zero-impact opremi, kroz svoje cross, eliptične i lateralne trenažere. Brand se brzo profilirao kao predvodnik ove iznimno kompetitivne industrije. Precizan fokus i dokazana izvedba jasno diferenciraju brand, i donose inovativne, nagrađivane proizvode, beskompromisne kvalitete i personaliziranog korisničkog doživljaja. Čitav tim koji stoji iza branda motiviran je neumornom strašću za kreiranjem apsolutno najboljih zero-impact sprava ikada. Uz jedinstveni CROSS CiRCUIT, Octane donosi rigorozne, učinkovite treninge koji kombiniraju cardio sa intervalima za razvoj snage. Octane se 2012. ponovno istaknuo sa inovativnim LateralX trenažerom koji omogućuju i lateralne pokrete, za funkcionalne, total-body izazove. Žudeći za većom raznolikošću, brand je pronašao novu dozu kreativnosti sa XT-One cross trenažerom. Riječ je o višenamjenskom, all-in-one trenažeru omogućuje da hodaju, šeću, trče ili se penju, tj. planinare. A zbog posvećenosti pronalaženju i oblikovanju novih načina trčanja koji djeluju manje stresno na tijelo, genijalni Octane-ov tim je promijenio trčanje sa Zero Runner-om, jedinom spravom svoje vrste koja omogućuje trčanje svima bez boli i opterećenja zglobova. Nautilus Inc. je 2015. godine kupio Octane Fitness, i tvrtke su zajedničkim snagama razvile Octane AirdyneX, koji je revitalizirao total-body bicikliranje sa svojim ventilatorom od čak 26 ploha i neograničenom razinom otpora.

Dodatne informacije

XT - One

Standard konzola, Smart konzola

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024