FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHRD WaterRower veslački ergometar (A1 Home)

1.099,00 PDV uključen

WaterRower sprave za veslanje su vrhunske sprave koje osim drugačijeg izgleda odlikuje i vrhunska simulacija prirodnog kretanja. Simulator veslanja WaterRower je izrađen u USA u obliku i s detaljima kakve nećete pronaći kod sličnih sprava za vježbanje. Uz pomoć vode, WaterRower sprava simulira prirodne pokrete, te vam omogućuje potpuno veslanje na spravi i kompletnu vježbu. Sprava je primjerena za kućni kao i profesionalni fitness aranžman.

Trenažer za veslanje WaterRower A1 Home je osnovni model s jednostavnim monitorom koji ima sve potrebne funkcije, te jednostruki lančani sustav.

WaterRower A1 Home je lagan i lako prenosiv trenažer za veslanje koji ne zauzima previše prostora, posebice ako je položen uspravno. Sprava WaterRower A1 Home zauzima jednako prostora koliko i kućni bicikl.

A1 Monitor je napravljen za jednostavnu uporabu i posjeduje “QuickStart” funckiju s kojom brzo dođete do željene postavke. Jednostavno pritisnite “OK” I započnite s veslanjem.

Sprave za veslanje WaterRower ste sigurno primjetili u TV seriji House of Cards. Uz WaterRower spravu i vi možete trenirati poput Franka Underwooda!

Više o specifikacijama i modelima WaterRowera pročitajte ovdje.

 

Maksimalna nosivost: 145 kg

Dimenzije: 57 x 51 x 212 cm

Dostupno uz narudžbu

Opis

 

Veslanje je odlična aerobna aktivnost koja aktivira do 84% cjelokupne mišićne mase tijela uz podjednako opterećenje svih mišićnih skupina kako bi se izbjegao dodatan teret na zglobovima.

Patentirani mehanizam NOHRD WaterFlyWheel samostalno prilagođava otpor ergometra ovisno o intenzitetu vježbanja što vam omogućuje savršeno individualiziran trening.

 

Veslanje na NOHRD WaterRower spravi

Veslanje aktivira 84% mišićne mase; od vrška prstiju koji drže rukohvat (vesla) do stopala i papučica. Uz veslanje se aktiviraju svi mišići na najbitnijim točkama tijela.

Veslanje se sastoji od brzog (faza zaveslaja) i sporog (faza oporavka) pokreta. Ono što vam je potrebno je spretnost koordinacije ritma kretanja kako bi lagano i glatko veslali bez nepoželjnih trzaja.

Dijagrami navedeni niže prikazuju osnovne faze veslanja:

 

Držanje (Catch position)

Sjednite uspravno, tijelo lagano nagnite prema naprijed, ruke ispravite ispred sebe, opustite ramena, podignite glavu s pogledom ispred sebe, noge savijte u koljenu skoro do uspravnog položaja.

waterrower veslacki ergometar fitness oprema

Povlačenje / Zaveslaj (Drive Phase)

Zaveslaj započinjete potiskom nogu gdje ruke ostaju zategnute, te ih skupljate kada su iznad koljena dok trup održavate čvrstim (aktivirajte trbušne mišiće) i lagano se naginjete prema natrag.

waterrower veslacki ergometar fitness oprema

 

Kraj zaveslaja (Otpuštanje)

Noge su u potpunosti istegnute, trup je lagano nagnut prema natrag, ruke povučene do prsiju, ramena opuštena, a glava ispravljena s pogledom ispred sebe.

waterrower veslacki ergometar fitness oprema

Zašto veslati na spravi za veslanje WaterRower

Optimalno vježbanje na najbrži način – u kući, na poslu ili na jezeru. Zašto veslati:

  • Veslanje je savršena kardiovaskularna aktivnost
  • Veslanjem jačate mišićnu masu i korigirate tjelesno držanje
  • Veslanje podiže vašu kondiciju i poboljšava koordinaciju
  • Veslanje nudi kombinaciju snage, izdržljivosti i koncentracije
  • Veslanje je ugodna aktivnost

WaterRower veslački ergometar u potpunosti simulira veslanje na mirnoj vodi. Skoro niti jedna druga fitness sprava vam ne omogućuje doživljaj toliko blizak onome u prirodi.

Svi materijali korišteni u izradi se mogu pronaći u natjecateljskim veslačkim čamcima, od drveta do umjetnih materijala.

Zašto veslati više nije pitanje!

 

WaterRower modeli:

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024