FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Leg Extension SR05-E – BODYTONE “SOLID ROCK-E”

3.900,00 PDV uključen

Leg Extension sprava za nožnu ekstenziju, sa opterećenjem uz pomoć slobodnih utega, u vrhunskoj izvedbi s mogućnosti odabira boja konstrukcije za cijelu seriju Solid Rock-E (u narudžbi nove opreme koja ide u proces proizvodnje, +10% na redovnu cijenu prije popusta)

Opcije boja: crna, svjetlo siva, zelena, tamno crvena, plava, žuta, narančasta i zlatna

Dostupno uz narudžbu

Opis

LEG EXTENSION SR05-E

Leg Extension SR05-E (sprava za nožnu ekstenziju)

  • DIMENZIJE: 153x157x115 cm.
  • TEŽINA: 145 kg.
  • MAKSIMALNO OPTEREĆENJE UTEZIMA: 200 kg
  • Protuklizni aluminijski rukohvati
  • FAG obostrano suženi valjkasti ležajevi (SFK).
  • Gumeni krajevi od 50mm za zaštitu pokretnih dijelova.
  • Poliuretanska pjena gustoće 80 kg/m³ otporna na deformacije.
  • Čelični okvir debljine 3mm.
  • epoxy 3M temeljni premaz od 90 mikrona, sa korozivnom zaštitom.
  • regulacijski sustav sa jednom kromiranom ručicom, 8 laserski označenih pozicija.

Fitness oprema Bodytone strength serije Solid Rock, posvećena je kompletno renoviranom dizajnu, te ističe elegantan sportski stil. Vrhunske komponente su ključ proizvodnje ove leg extension sprave – SKF ležajevi visoke kvalitete na ručicama, epoxi 3M antikorozivni premaz i Plate-against-plate sustav koji osigurava čvrstoću i sigurnost cijele strukture.

Solid Rock Serija donosi nekoliko različitih sprava i klupa. Dvije za trening prsa, dvije za trening leđnih mišića, jedna kosa leg press sprava za guranje ogromnog broja kilograma za trening maksimalne snage nogu, te još nekoliko sprava za trening nogu (ekstenziju, fleksiju i hack squat), jedna sprava za ramena (shoulder press), te konačno power rack za čučanj, bench press, chin dip combo i mnoge druge vježbe, te nosače za veliku količinu diskova, tj. ploča.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024