FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX – Crossmaxx® Rig – zidni kavez

1.849,83 PDV uključen

Crossmaxx zidni kavez (rig) je namijenjen za cross funkcionalne i klasične, te treninge snage, a izrađen je od materijala vrhunske kvalitete. Samim time Vam osigurava sigurnost, te možete odraditi svoj trening bez straha od nepotrebnih ozljeda.  Sve komponente su izdržljive i obložene plastificiranom bojom tretiranom prahom, tako da imaju lijepi mat crni izgled, te omogućuju čvrst i siguran hvat. Okomiti nosači Crossmaxx® Rig XL imaju debljinu stijenke od 3 mm.

Svaka konstrukcija ima mogućnost dodavanja čitavog niza različitih trenažih dijelova, te se na taj način može dobiti trenažni prostor neograničenih mogućnosti

Istražite vlastite granice izdržljivosti uz ovu konstrukciju vrhunske kvalitete!

Dostupno uz narudžbu

Opis

LIFEMAXX – Crossmaxx® Rig – zidni kavez

Crossmaxx® Rig konstrukcije su modularne što otvara gotovo neograničene mogućnosti!
Sve komponente  Crossmaxx® Rigs kaveza su izdržljive i obložene plastificiranom bojom tretiranom prahom, tako da imaju lijepi mat crni izgled, te pružaju siguran hvat.
Crossmaxx® Rig XL zidni kavez ističe se svojim pojačanim okomitim nosačima dimenzija 7.5 x 7.5cm, što ga čini posebno robusnim i izdržljivim.
Debljina stijenke okomitih nosače je 3 mm.

Rig XL zidni kavez (model 2) sastoji se od slijedećih komponenti:

The Rig XL wall mount model 2 consists of the following components:
4 x LMX1730 Crossmaxx® XL okomiti nosači 75 x 75mm, visine 265cm
4 x LMX1712 Crossmaxx® 110cm standardno vratilo
2 x LMX1738 Crossmaxx® 110cm jednostruka šipka
1 x LMX1727 Crossmaxx® 180cm trouglasto vratilo
2 x LMX1734 Crossmaxx® XL J-hook set (nosači za šipku)

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024