FitnessOprema OrlandoFit Grupa

ARTZT Vintage navlaka za sjedeću loptu 65 cm

219,00 PDV uključen

Možete ih naći gotovo svugdje: Sjedeće lopte sada su sastavni dio kod kuće, u uredima i u fitness studijima. S ARTZT Vintage Sitting Ball popularnom loptom za vježbanje možete dati potpuno novi izgled! Ovdje sjedite na pravoj koži od kravlje kože s jedinstvenim vintage izgledom. To vas čini apsolutno najboljim psom u uredu!

Naravno, vježbe za snagu, koordinaciju, stabilnost i ravnotežu mogu se izvoditi i sa sjedećom loptom ARTZT Vintage Series. Sve što trebate je prikladna lopta za sjedenje ili vježbanje preko koje stavite kožnu navlaku. Zatim ga napuhnite, zatvorite patentni zatvarač i vaša individualna kondicijska lopta je spremna. Ovako su vintage treninzi zabavni.

Izbrazdana područja i mrlje čine svaki komad jedinstvenim i vraćaju uspomene na mladost. Kako bi se na visokokvalitetnu kožu od kravlje kože nanio individualni vintage izgled, razvijen je postupak koji vanjskoj koži sjedeće kuglice ARTZT Vintage Series daje jedinstveni izgled, bez kemijskih štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju ručno se spaljuje, što proizvode ARTZT Vintage Series čini nepogrešivima.

Dostupno uz narudžbu

Opis

  • zdravo sjedenje u vintage stilu
  • apsolutno upada u oči kod kuće, u uredu ili u vintage teretani
  • materijal: krava koža
  • debljina kože: 1,2 – 1,5 mm
  • dostupno u 3 veličine za promjer lopte 55, 65 i 75 cm

Preporučene veličine lopte u odnosu na vašu visinu:
151 – 165 cm: 55 cm
166 – 180 cm: 65 cm
> 181 cm: 75 cm

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024