FitnessOprema OrlandoFit Grupa

ARTZT – drvena box klupa za vježbanje

500,00 PDV uključen

Izbrazdana područja i mrlje čine svaki komad ARTZT Vintage serije jedinstvenim i vraćaju uspomene na mladost. Kako bi se na visokokvalitetnu kravlju kožu nanio individualni vintage izgled, razvijen je postupak koji podstavljenoj površini daje jedinstveni izgled, bez uključivanja kemijski štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju također se ručno spaljuje, čineći vintage modele nepogrešivima.

Kutija za skok ARTZT Vintage Series ne smije nedostajati na starom školskom treningu. Njegova široka paleta primjena i kombinacija upotpunjena je bezvremenskim korištenim izgledom. Izrađene su od mekog drveta, obložene i presvučene kravljom kožom.

Skočna kutija ARTZT Vintage Series idealan je partner za pliometrijske treninge u atletici, borilačkim vještinama ili sportovima s loptom ili jednostavno u dnevnoj sobi kao elegantno sjedalo u ugodnoj grupi.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Klasika za pliometrijski trening s vintage izgledom
idealno za treniranje skakanja i vježbe eksplozivne snage u donjem dijelu tijela
Dimenzije: 70 x 50 x 40 cm
Materijal: meko drvo, kravlja koža
Debljina kože: 1,2 – 1,5 mm
maksimalna nosivost: 285 kg
Težina: 17,1 kg

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024