FitnessOprema OrlandoFit Grupa

PENT +SCALA™ Advance švedske ljestve

5.100,006.450,00 PDV uključen

SCALA™ nevjerovatne švedske ljestve za fitness koje još niste vidjeli.

Opis

Set sadrži okvir koji se montira na zid i pod, te 6 uklonjivih štapova težine od 1 do 5 kilograma za funkcionalni trening TRX – trening alat koji koristi težinu štapa i težinu korisnika za izvođenje složenih multifunkcionalnih vježbi. Ergonomija i korisnost procesa odredili su oblik zidne šipke Scala, njezine dimenzije i dizajnerska rješenja.

Set je izrađen od punog drva američkog oraha, impregniranog pomno odabranim mineralnim uljem. Metalni dijelovi izrađeni su od nehrđajućeg čelika koji je otporan na specifične uvjete koji vladaju u teretani. Fleksibilni, gumeni karabineri od nehrđajućeg čelika spojeni su sa šipkom za ručnik. Tri gornje i tri donje prečke ljestvice omogućuju Vam izvođenje većine vježbi.  Scala je namijenjena za privatnu upotrebu (kućna teretana), kao i za osobne trenere i teretane.

 

Dimenzije proizvoda:

Varijacije proizvoda:

Odaberite drvo i čelik prema Vašem izboru.

 

Prirodni orah ili drvo crnog jasena?

S nehrđajućim čelikom ili pravom broncom?

Ovisi o Vama!


 

 

 

Brand

PENT

PENT posjeduje iskusni i talentirani dizajnerski tim čiji rad u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača i upotrebom suvremenih strojeva čini luksuzne proizvode koji imaju sve što ekskluzivna kućna teretana i osobni studio trebaju imati.Cilj PENT-a je stvoriti unikatne proizvode za zahtjevnog kupca, a namijenjen je za luksuzne privatne teretane i spa, zatim za hotele i vile ali i za privatnu svrhu. PENT. luksuzna fitnes oprema je rješenje po mjeri za sve fitness entuzijaste koji su ujedno i entuzijasti dizajna. S glatkim, elegantnim linijama i vrhunskim materijalima, PENT. nije samo oprema za vježbanje – to je namještaj koji ima funkcionalni aspekt. PENT koristi drvo europskog oraha i nehrđajući čelik te posjeduje sve što je potrebno za dobar trening. Svaki dio, bilo da se radi o kompletu bučica ili klupi za vježbanje, dizajniran je s posebnom pažnjom na detalje i jakim fokusom na kvalitetnu izradu.

Dodatne informacije

Vrsta drveta

Prirodni orah, Crni jasen

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024