FitnessOprema OrlandoFit Grupa

PENT +SCALA™ Advance švedske ljestve

5.100,006.450,00 PDV uključen

SCALA™ nevjerovatne švedske ljestve za fitness koje još niste vidjeli.

Opis

Set sadrži okvir koji se montira na zid i pod, te 6 uklonjivih štapova težine od 1 do 5 kilograma za funkcionalni trening TRX – trening alat koji koristi težinu štapa i težinu korisnika za izvođenje složenih multifunkcionalnih vježbi. Ergonomija i korisnost procesa odredili su oblik zidne šipke Scala, njezine dimenzije i dizajnerska rješenja.

Set je izrađen od punog drva američkog oraha, impregniranog pomno odabranim mineralnim uljem. Metalni dijelovi izrađeni su od nehrđajućeg čelika koji je otporan na specifične uvjete koji vladaju u teretani. Fleksibilni, gumeni karabineri od nehrđajućeg čelika spojeni su sa šipkom za ručnik. Tri gornje i tri donje prečke ljestvice omogućuju Vam izvođenje većine vježbi.  Scala je namijenjena za privatnu upotrebu (kućna teretana), kao i za osobne trenere i teretane.

 

Dimenzije proizvoda:

Varijacije proizvoda:

Odaberite drvo i čelik prema Vašem izboru.

 

Prirodni orah ili drvo crnog jasena?

S nehrđajućim čelikom ili pravom broncom?

Ovisi o Vama!


 

 

 

Brand

PENT

PENT posjeduje iskusni i talentirani dizajnerski tim čiji rad u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača i upotrebom suvremenih strojeva čini luksuzne proizvode koji imaju sve što ekskluzivna kućna teretana i osobni studio trebaju imati.Cilj PENT-a je stvoriti unikatne proizvode za zahtjevnog kupca, a namijenjen je za luksuzne privatne teretane i spa, zatim za hotele i vile ali i za privatnu svrhu. PENT. luksuzna fitnes oprema je rješenje po mjeri za sve fitness entuzijaste koji su ujedno i entuzijasti dizajna. S glatkim, elegantnim linijama i vrhunskim materijalima, PENT. nije samo oprema za vježbanje – to je namještaj koji ima funkcionalni aspekt. PENT koristi drvo europskog oraha i nehrđajući čelik te posjeduje sve što je potrebno za dobar trening. Svaki dio, bilo da se radi o kompletu bučica ili klupi za vježbanje, dizajniran je s posebnom pažnjom na detalje i jakim fokusom na kvalitetnu izradu.

Dodatne informacije

Vrsta drveta

Prirodni orah, Crni jasen

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!