FitnessOprema OrlandoFit Grupa

ARTZT VINTAGE BOCK sjedalica

1.750,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

ARTZT VINTAGE BOCK sjedalica

Sjećate li se svog sata tjelesnog? Gimnastika na spravama svakako je bila dio vašeg standardnog repertoara. I naravno skok preko kozlića nije mogao izostati. Danas, ozloglašena gimnastička sprava slavi svoj povratak kao sjedalica i apsolutno je privlačna za oko u dnevnoj sobi, prostoriji za vježbanje ili čekaonici. Odskočna daska čvrsto stoji na tlu s četiri drvene noge. Gornji materijal izrađen od prave goveđe kože osigurava robustan vintage izgled. Drvo i koža dolaze od renomiranih tvrtki te, kao i svi naši vintage proizvodi, dorađuju se ručno.

Oslanjamo se na visokokvalitetnu goveđu kožu za naš Vintage Bock. Kako bismo stvorili individualni retro izgled, primjenjujemo nježan i bezopasan postupak na izlizane dijelove i mrlje. Važno nam je da koristimo kemijski neškodljive tvari – kako bismo zaštitili vašu kožu i okoliš u isto vrijeme. Logo palimo ručno. Dobivate pravi unikat. Budući da svaki uređaj obrađujemo pojedinačno, ne postoje dva ista komada garniture za sjedenje.

 

Dimenzije: 85x35x45cm

Težina: oko 18 kg

Gornji materijal: ručno obrađena kravlja koža

Napravljeno u Njemačkoj

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024