FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX Connexus Storage Station GFTORG – stalak za rekvizite

3.750,00 PDV uključen

Idealno za pohranu i organizaciju širokog spektra funkcionalnih dodataka za trening, od laganih do teških
Dvije izuzetno velike police nude površine s jastučićima za sigurno spremanje girji, lopti, medicinki i drugih glomaznih predmeta.
Sekundarne police pružaju dovoljno prostora za dodatke koji se mogu poredati prema veličini ili tipu
Kutne klinove imaju gumene završne kapice za sigurnost i pružaju prikladno ovješeno spremište za trake otpornosti, različit vrste užadi.
Stalak s otvorenim gornjim dijelom stvara prostor za loptice za stabilnost, joga prostirke i valjke od pjene
Otvorena baza pruža dodatni prostor za spremanje stepenica, držanje balansa i još mnogo toga
Usmjereni plakati jasno prepoznaju mjesto svakog pribora radi lakše organizacije
Čelični okvir za teške terete odgovara zahtjevima funkcionalnih područja za vježbanje s velikim prometom
Opcionalno pričvršćivanje vješalice za prostirke omogućuje prikladno spremanje visećih prostirki za fitness

Dostupno uz narudžbu

Opis

TEŽINA PROIZVODA-160 kg
UKUPNE DIMENZIJE 85 x 140 x 185 cm

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024