FitnessOprema OrlandoFit Grupa

ARTZT vijača za preskakanje vintage

42,00 PDV uključen

Želite li intenzivan trening koji će zahtijevati sve nakon samo nekoliko minuta? Tada je uže za preskakanje ARTZT Vintage Series baš za vas! Trening preskakanja užeta brzo sagorijeva kalorije, održava vas u formi i traje samo nekoliko minuta – a uže za preskakanje ARTZT Vintage Series čini da istodobno izgledate stvarno dobro!

Uže za preskakanje ARTZT Vintage Series podesivo je u dužini između 100 i 300 cm. Jednostavno otpustite metalnu čahuru priloženim imbus ključem, podesite uže, ponovno zategnite čahuru – gotovo. Izbočeni komad užeta može se odsjeći ili pričvrstiti priloženom kožnom omčom.

Uže za preskakanje ARTZT Vintage Series izrađeno je od prave kravlje kože s čvrstim drvenim ručkama. Izbrazdana područja i mrlje čine svaki komad jedinstvenim i vraćaju uspomene na mladost. Kako bi se na visokokvalitetnu kravlju kožu primijenio individualni vintage izgled, razvijen je postupak koji svakom užetu daje jedinstveni izgled, bez upotrebe kemijski štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju ručno se spaljuje, čineći vintage modele nepogrešivima. Svako uže je jedinstveno i istovremeno učinkovit pratilac zahtjevnog treninga izdržljivosti!

Dostupno uz narudžbu

Opis

  • visokokvalitetno uže za preskakanje robusnog vintage izgleda
  • robusno kožno uže
  • drvene ručke s kugličnim ležajevima
  • podesive duljine
  • ekološki prihvatljiva ambalaža izrađena od recikliranog materijala
  • duljina užeta: 300 cm
  • promjer užeta: približno 0,8 cm
  • dimenzije ručke: 16,5 x 3 cm
  • uključen Imbus ključ

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024