FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD Sprintbok V.2 – traka za trčanje

6.099,006.549,00 PDV uključen

SPRINTBOK by NOHrD izdvaja se od konvencionalne trake za trčanje svojim zakrivljenim, laganim oblikom s elegantnim drvenim okvirom i površinom za trčanje s letvicama.

Bezmotorna, samohodna zakrivljena traka za trčanje nudi korisniku sve prednosti treninga trčanja po vlastitom izboru: površina za trčanje koja je opremljena fleksibilnim drvenim letvicama i tehnologijom kugličnog ležaja, u potpunosti se pokreće snagom vlastite noge. Sprintbok traka za trčanje nema ograničenja brzine. Od opuštajuće šetnje do maksimalnog sprinta, svaka osobna brzina trčanja je beskonačno promjenjiva i moguća bez podešavanja.

Opis

 

Sprintbok impresionira svojim elegantnim okvirom od punog tvrdog drveta. Funkcionalno, drveni okvir pomaže u smanjenju vibracija.

Nagib gaznoga sloja nudi mnoge prednosti tijekom treninga. Osjećaj trčanja je jednostavan i naravno u kombinaciji s visokom razinom učinkovitosti treninga: 30% više kalorija sagorjelo se uz veći napor!

Elegantno zakošena, stabilna površina za držanje ima integrirani LED monitor koji prikazuje sve trenutne podatke o izvedbi i može se povezati s drugim aplikacijama putem Bluetootha. Uz podatke o izvedbi koji su uvijek na vidiku, korisnici mogu odrediti svoj trening iz odabira vježbi trčanja ili trčanja u pejzažu.

62 pokretne drvene letvice premazane su linoleumom zbog svojih prirodnih i dugotrajnih svojstava. Fleksibilne letvice savršeno apsorbiraju vibracije i pružaju korisniku idealnu amortizaciju tijekom treninga trčanja.

 

 

 

Vrste drveta:

Tehnički podaci:

  • Težina: 160kg
  • Maksimalna težina korisnika: 160kg
  • Dimenzije: 180 cm x 86 cm x 140 cm
  • 17,3″ Tablet

 

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Dodatne informacije

Težina N/A
Vrsta drveta

Jasen, Hrast, Club, Trešnja, Orah, Shadow

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024