FitnessOprema OrlandoFit Grupa

INTENZA FITNESS – traka za trčanje 550ti

8.700,00 PDV uključen

Interaktivne serije
Komercijalna kardio linija Intenza i Series redefinira komercijalnu fitness industriju i percepciju kardio treninga na tržištu.
Svaki detalj i serije govori o izrađenosti i umjetnosti svakog stroja.
Strojevi serije i nisu samo pametni, oni su tehnološki pametni – mogu se pohvaliti jedinim mogućnostima samodijagnostičke usluge u industriji.
Sadrži Intenzinu ekskluzivnu Uni-Dial navigacijsku kontrolu. Pristupite svim programima vježbanja jednostavnim okretanjem i pritiskom gumba za izbor. Korisnici dobivaju jednostavan pristup raznim vježbama, umjesto da odaberu samo “brzi početak”.
Ekološki prihvatljivi načini uštede energije i pametni energetski sustavi pomažu u uštedi energije u vašem objektu.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Traka za trčanje – Intenza 550ti

DIMENZIJE PROIZVODA

Otisak stopala
D x Š: 215 x 96 cm (84 x 38 “)

dimenzije proizvoda
D x Š x V: 215 x 96 x 154 cm (84 x 38 x 60 “)

Težina proizvoda
228 kg (502 lbs)

IZVEDBA PROIZVODA

Pojas
2,5 mm predvoskani remen

Nagib
0 – 15%

Maksimalna težina korisnika
181 kg (400 lbs)

Motor
Motor snage 4 HP industrijske klase

Ubrzati
0,8—25 km / h (0,5—15,6 mph)

Brand

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu. Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke. HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda. Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije. Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine. Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi. Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike ) Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o.