FitnessOprema OrlandoFit Grupa

ARTZT vitality Boxing gloves – rukavice za boks

89,00 PDV uključen

Boksati sa stilom

Trening boksa nije samo nešto za Klitschka i Co. To je prije svega učinkovit trening snage, izdržljivosti i koordinacije. Ovakav boksački trening zahtijeva visoku koncentraciju i jača mišiće po cijelom tijelu. I što je najbolje od svega: zabavno je!

Boksačke rukavice ARTZT Vintage Series dostupne su u istom autentičnom vintage stilu koji odgovara ARTZT Vintage Series boksačkoj vreći. S težinom od 12 oz-a idealni ste za sparinge, kao i za trening na boksačkoj vreći. Rukavice su idealne za muškarce, žene i mlade. Dugačka osovina osigurava zaštitu zgloba, ušiveni palac za dodatnu sigurnost tijekom treninga. Apsolutno visokokvalitetnom i robusnom izradom koristi se kravlja koža debljine 1 mm.

Boksačke rukavice ARTZT Vintage Series – za intenzivni boksački trening u staroj školi

Izbrazdana područja i mrlje čine svaki komad jedinstvenim i vraćaju uspomene na mladost. Kako bi na visokokvalitetnu kravlju kožu primijenio individualni vintage izgled, ARTZT je razvio profesionalni postupak kojim svaka boksačka rukavica daje svoj jedinstveni izgled, bez kemijskih štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju također se ručno peče, čineći svaki proizvod iz serije ARTZT nepogrešivim.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Boksačke rukavice u trendovskom vintage izgledu s originalnim brendiranjem
Težina: otprilike 340,5 g (12 unci) – idealno za trening na boksačkoj vreći ARTZT Vintage Series (prodaje se zasebno)
Gornji materijal: kravlja koža
Debljina kože: 1,2 – 1,5 mm
ekološki prihvatljiva ambalaža izrađena od recikliranog materijala

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024