FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX – 3-Tier Dumbbell Rack – stalak za bučice

2.400,00 PDV uključen

Prostor za pohranu 10 parova bučica u stilu do 68 kg / 150 lbs.
• Kutne ladice od 15 stupnjeva pomažu u sprečavanju naprezanja zgloba prilikom uklanjanja i zamjene bučica
• Kolijevke sigurno drže bučice na mjestu kako bi se spriječile opasnosti od kotrljanja

Dostupno uz narudžbu

Opis

Dizajniran za šesterokutne bućice, Magnum 3-slojni stalak za bućice s ravnim nosačem štedi prostor i osigurava sigurno skladištenje. S maksimalnom težinom skladištenja od 193 kg, mogu se spremiti šesterokutne bučice maksimalne težine 52 kg. Nagnuti kut od 15° pomaže u sprječavanju naprezanja zgloba prilikom podizanja i spuštanja bučica.

Povišeni prednji rub police štiti gumene bučice od oštećenja. Čvrsta cjevasta čelična konstrukcija pruža dugotrajnu čvrstoću i izdržljivost te nudi prepoznatljivu estetiku. Na prednjoj strani nogica nalaze se jezičci za zaključavanje za dodatnu stabilnost. Dostupne opcije uključuju adaptere za ravno pohranjivanje girja (MG-AO15T za gornju policu, MG-AOT5B za donju policu), gumene podloge za umetanje radi zaštite nosača kada koristite metalne bučice ili girje (MG-AORM6 za stalak za bućice MG- A526, MG-AORM8 za stalak za bućice MG-A528), naljepnice (MG-AODS) i spojnu ploču (MG-AOCP) koja vam omogućuje spajanje više nosača zajedno.

 

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024