FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD Bench klupa

849,001.399,00 PDV uključen

NOHrD Bench klupa je stabilna klupa za utege izrađena od punog drva. Može se opteretiti do 400kg i postaviti u različite položaje. Sjedalo se može namjestitit dvaput, a površina za ležanje nudi osam različitih postavki. Idealno za bench press.

Opis

NOHrD Bench klupa koja ispunjava sve zahtjeve funkcionalnog vježbanja s bučicama, šipkom, gumama… etc., u kombinaciji s aktraktivnom estetikom. Okvir od punog drveta impresionira svojom stabilnošću i glatkim konturama. Ručna izrada sjedala od kože čine klupu privlačnu za oko i lako se uklapa u svaki ambijent.

Što se tiče funkcionalnosti, vidljiv je spoj tehnologije i izrade. Dinamično sjedalo i naslon za leđa mogu u 8 mogučih položaja za sveobuhvatan trening. Sve presvlake su ergonomski oblikovane i nude optimalnu potporu u rasponu pokreta kod svih vježbi. Viši položaj na prednjem kraju sjedala osigurava čvrsto držanje s težim utezima.

Okvir je duljine 128cm i širine 35cm.

Podloga za vježbanje nudi maksimalnu duljinu od 135 cm i širinu od 32cm s visinom sjedala od 44cm.

Maksimalna težina korisnika uključujući utege je 400kg.

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Dodatne informacije

Vrsta Drveta

Jasen, Hrast, Club, Shadow, Trešnja, Orah

Koža

Umjetna, Prava

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024