FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX Studio Pump set

132,00 PDV uključen

LMX1127 i LMX1128 Studio Pump set profesionalni je Pump set za grupne lekcije kao što su Bodypump i ClubJoy Power, za osobne treninge i Small Group treninge!
Studio Pump set dolazi sa šipkom, kopčom za brzo zaključavanje i gumenim obloženim diskovima za izvrsno prianjanje. Ovaj set pogodan je za intenzivnu komercijalnu upotrebu.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Specifičnosti:
– duljina šipke: 140 cm
– težina šipke: 2 kg
– promjer: 30 mm
– Diskovi su od lijevanog željeza, visokokvalitetne gume presvučene ručkama

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024