FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX Crossmaxx® Air Bike PRO

1.800,00 PDV uključen

Crossmaxx® Air Bike PRO idealan je i inovativan zračni bicikl za svaki funkcionalni, CrossFit i HIIT trening!

Dostupno uz narudžbu

Opis

Velika, prozirna LCD konzola nudi osam različitih treninga, a sjedalo se lako može podići i spustiti ili nagnuti gore-dolje. S dvostrukim čeličnim ventilatorom, pedalama protiv klizanja i kotačićima, Air Bike se može lako pomicati.

Njegova visokokvalitetna, izdržljiva konstrukcija čini LMX1750 Crossmaxx® Air Bike PRO prikladnim za intenzivnu komercijalnu upotrebu.

 

 

 

 

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024