FitnessOprema OrlandoFit Grupa

INTENZA FITNESS 550ETe2+SERIES Eliptični Trenažer

11.005,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

INTENZA 550e2+SERIES Eliptični trenažer

Jednostavan za rukovanje i prirodan za korištenje, eliptični trenažer serije Intenza 550 oponaša prirodne pokrete tijela, što ga čini odličnom opcijom za angažiranje više mišićnih skupina, kao i pružanje učinkovite kardio vježbe koja pogoduje jezgri, ravnoteži i koordinaciji.

Budući da eliptični trenažer kombinira pokrete trčanja i penjanja uz stepenice, bez utjecaja na tijelo; to čini ultra-glatku seriju 550 izvrsnim rješenjem za vježbače koji žele nježniji trening bez pretjeranog naprezanja zglobova.

550 e2+ konzola

Prekrasno ultra-premium iskustvo.

Pretvarajući vaš trening u istinski personalizirani događaj, s ultimativnim pristupom zabavi dok vježbate, Intenza 550 e2+ konzola pretvara treninge u višedimenzionalno iskustvo. S glazbom, filmovima, internetskom vezom, TV-om i još mnogo toga na dohvat ruke, ova konzola nudi naprednu povezanost kroz sveobuhvatne mogućnosti integracije treće strane.

Jasnoća i jednostavnost korištenja idu ruku pod ruku s 550 e2+ kroz njegovo intuitivno korisničko sučelje prilagođeno korisniku. Bogat programom, s istaknutim značajkama koje uključuju Intenzin ekskluzivni Landmark program, 19” e2+ konzola debitira sa svojim TechTouch™ zaslonom, sa zaštitnim svojstvima, koji pomažu u očuvanju izgleda i životnog vijeka kroz naprednu otpornost na vlagu.

Brand

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu. Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke. HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda. Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije. Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine. Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi. Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike ) Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024