FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE EVOE4 Cross Trainer

2.150,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

BODYTONE EVO E4 Trenažer

 

Poluprofesionalni eliptični trenažer s elektromagnetskom regulacijom i 16 kg inercijske mase.

Inženjering profesionalnog eliptičnog trenažera, ali zadržava atraktivnu i elegantnu strukturu, što ga čini idealnim rješenjem za sve hotele, fitness klubove i toplice koji žele ponuditi jedinstveno iskustvo svojim klijentima.

Ove vrste strojeva se toplo preporučuju, budući da možete vježbati cijelo tijelo bez udaraca. Stoga možete provoditi treninge visokog intenziteta, uz osjećaj minimalnog umora, bez opterećenja zglobova i, prije svega, bez ometanja susjeda, jer je toliko tih da ga možete koristiti čak i noću.  Njegov tihi mehanizam omogućuje korisnicima da treniraju bez dosadnih zvukova i udaraca u zglobove.

Konzola

LED zaslon za praćenje mjerenja vremena, brzine, udaljenosti, vati, kalorija, RPM, pulsa, oporavka i starosti.

Također sadrži 13 unaprijed definiranih programa tako da možete odabrati način rada koji vam se najviše sviđa.

 

 

 

 

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024