FitnessOprema OrlandoFit Grupa

INTENZA FITNESS 550UBe2+SERIES Bicikl

6.800,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

INTENZA 550e2+SERIES BICIKL

INTENZA uspravni sobni bicikli omogućuju različita kretanja, poput vožnje stojeći ili u trkaćem položaju, tako da se može vježbati više mišićnih skupina dok biciklist mijenja položaj.

Osim toga, korisnici sa problemima kao što su spinalna stenoza ili osteoartritis mogu vidjeti da je položaj nagnut prema naprijed na uspravnom biciklu udobniji u usporedbi s položajem na ležećem biciklu. Upright Bike dizajniran je za jednostavno ukrcavanje i silaženje s bicikla, uključuje precizna podešavanja sjedala i prilagođava se na 40 razina otpora — najviše u industriji.

 

550 e2+ konzola

Prekrasno ultra-premium iskustvo.

Pretvarajući vaš trening u istinski personalizirani događaj, s ultimativnim pristupom zabavi dok vježbate, Intenza 550 e2+ konzola pretvara treninge u višedimenzionalno iskustvo. S glazbom, filmovima, internetskom vezom, TV-om i još mnogo toga na dohvat ruke, ova konzola nudi naprednu povezanost kroz sveobuhvatne mogućnosti integracije treće strane.

Jasnoća i jednostavnost korištenja idu ruku pod ruku s 550 e2+ kroz njegovo intuitivno korisničko sučelje prilagođeno korisniku. Bogat programom, s istaknutim značajkama koje uključuju Intenzin ekskluzivni Landmark program, 19” e2+ konzola debitira sa svojim TechTouch™ zaslonom, sa zaštitnim svojstvima, koji pomažu u očuvanju izgleda i životnog vijeka kroz naprednu otpornost na vlagu.

 

 

Brand

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu. Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke. HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda. Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije. Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine. Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi. Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike ) Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024