FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE ZRORv2 remo&ski

3.250,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

ZROR  dizajniran da zauzima malo prostora i obavlja dvostruku funkciju. ZROROW ima praktičan dizajn s dvostrukom funkcijom, veslanjem i skijanjem. Opremljen inovativnim sustavom koji kombinira tehnologiju magnetskog otpora s otporom zraka, nudeći tako 20 dodatnih razina postupnog otpora.

Njegova dvostruka funkcija omogućuje nam da radimo veliki dio naših mišića na vrlo cjelovit način, postajući idealan za sve one koji žele povećati svoju snagu i izgubiti težinu u isto vrijeme. Izgrađen na učinkovit način, postaje idealan za HITT trening s mogućnošću brzog sagorijevanja kalorija, cca. 300 Kcal u samo 15 min.

ZROR se može koristiti u stojećem i ležećem položaju za toniranje tijela.

 

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024