FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Smart Row

250,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

SmartRow

SmartRow dodatak za veslački ergometar pruža 100% usporedive podatke i stastistike o treningu, izravno na mobilni uređaj bežičnim povezivanjem.

Kolutur SmartRow instalira se u water roweru umjesto prvog kolutura i šalje podatke o veslanju aplikaciji SmartRow.

Elektronika unutra SmartRow mjeri apsolutnu silu i duljinu hoda kako bi izračunala izlaznu snagu. Možete pratiti svaki zaveslaj i tako imati najbolju povratnu informaciju. Optimizirajte duljinu zaveslaja, vršnu snagu ili ukupnu energiju u svakom zaveslaju.

SmartRow pohranjuje sve vaše treninge, osobne rekorde i kondicijske vrijednosti. Usporedite metrike perfomansi s drugim korisnicima SmartRow iz udobnosti vlastitog doma, izazovite svog partnera na utrku ili jednostavno pronađite svoju dnevnu motivaciju natječući se protiv Tempo Boat-a.

  • Besplatna aplikacija SmartRow za iOS i Android.
  • Za prijenos otkucaja srca potreban je Bluetooth remen za prsa
  • Nije prikladno za M1 sprave za veslanje

 

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024