FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD WaterRower – veslački ergometar

1.399,001.899,00 PDV uključen

Predstavljamo Vam WaterRower veslački ergometar od NOHrD koji za razliku od mehaničkog osjećaja ventilatora i magnetskih sprava za veslanje, iskorištava snagu vode kako bi pružio gladak i ujednačen otpor. Isprobajte trening koji se osjeća i zvuči baš kao veslanje u čamcu i koji je bez premca u repliciranju ne samo fiziološke dinamike veslanja, već i estetskog užitka.

WaterRower ergometri za veslanje ručno su izrađeni s najvećom pažnjom i naglaskom prema detaljima.

Opis

WaterRower ergometri za veslanje su vrhunske sprave koje osim drugačijeg izgleda odlikuje i vrhunska simulacija prirodnog kretanja. Simulator veslanja WaterRower je izrađen u USA u obliku i s detaljima kakve nećete pronaći kod sličnih sprava za vježbanje. Uz pomoć vode, WaterRower sprava simulira prirodne pokrete, te vam omogućuje potpuno veslanje na spravi i kompletnu vježbu. Sprava je primjerena za kućni kao i profesionalni fitness aranžman.

Otpor vode se sam određuje, tj. prilagođava se naporu veslača u svakom pojedinom pokretu. Kao i kod originalnog veslanja, čamac na vesla kreće se kroz vodu zbog korištenja mišićne snage. Veslač kroz veslo osjeća element vode. 

Prednosti vode kao otpornog medija je ta da se otpor automatski prilagođava, nema velikog napora na zglobove, trening je tih i djeluje opuštajuće.

Oslonac za noge nudi vam maksimalnu fleksibilnost uz optimalan položaj za veslanje. Visina oslonca za noge može se podesiti pritiskom na gumb.

Minimalistički S4 monitor može se spojiti na računalo i koristiti s besplatnim We-Row softverom. Pokazuje Vam vaše podatke jasno i čitko za vrijeme veslanja.

WaterRower veslački ergometar uklapa se u bilo koje životno okruženje, tijekom treninga i nakon. Nakon treninga može se lako pohraniti vertiklano i zauzima samo pola kvadratnog metra prostora.

WaterRower ergometri za veslanje izrađeni su od punog drveta jasena, hrasta, trešnje i oraha. Dostupni su  također i modeli od nehrđajućeg čelika i aluminija.

Tehnički podaci:

Dimenzije: 210 cm x 56 cm x 53 cm

Težina: 30,5 kg

Maksimalno opterećenje: 150 kg

Maksimalni kapacitet vode: 18 l

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Dodatne informacije

Težina N/A
Vrsta drveta

Jasen, Hrast, Club, Shadow, Trešnja, Orah

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024