FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE Smith Machine

3.900,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

FBC01

MJERE 204 x 165 x 215 cm.

NETO TEŽINA/BRUTO TEŽINA 175kg / 199kg.

KONSTRUKCIJA Čelična cijev 100×50 cm i debljine 2,5 mm, zavarena robotiziranim postupkom, bez izbočina. Strukturalne spojne ploče od 6 mm ploča-na-ploču, za ekstra krutu vezu.

PROTUUTEGI 11 kg protuutezi čine vožnju stroja glatkijom.

LEŽAJEVI Linearni ležajevi za izbjegavanje buke i omogućavaju glatko klizanje, omogućujući glatku i ugodnu vježbu.

VODILICA PLOČE Kalibrirani ugljični čelik od 25 mm. izbjegavanje izvijanja. Stvrdnuti dvostruki krom za bolje klizanje.

REMENICE Najlon s unutarnjim ležajem i tihim radom.

NOSIVOST Šipka nosivosti do 200 kg bez deformacije. Rukohvat promjera 35 mm. Utovarne strane od 325 mm sa svake strane promjera 48 mm s kromiranom završnom obradom. Zaštitni gumeni odbojnici.

NOSAČI ZA UPOTREBU DISKOVA 4 kromirana stalka za utovar olimpijskih diskova promjera 48 mm i širine 190 mm. Zaštitni gumeni čep.

POLUGE ZA PODEŠAVANJE Zaključajte položaj okretanjem šipke. Kromirani stalak od 6 mm, s 8 položaja za podešavanje za prilagodbu početne ili konačne visine različitim korisnicima.

SIGURNOSNA PODRŠKA Po visini podesive sigurnosne potpore za izbjegavanje nezgoda ili ozljeda.

ŠIPKE ZA POVLAČENJE Sadrži gornju šipku za povlačenje s višestrukim hvatom i gornjim prstenom.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024