FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Matrix Magnum Double MEGA Rack

Opis

Naš Magnum Double MEGA stalak izvlači maksimum iz vašeg treninga. Dvostruki MEGA stalak kombinira dva stalka s podesivim spojnicama. Na taj način svoju opremu za vježbanje možete savršeno prilagoditi svom studiju i u potpunosti iskoristiti raspoloživi prostor dopuštajući većem broju ljudi da trenira u manjem prostoru. Ova fleksibilnost omogućuje vam definiranje vlastitih prioriteta i izvlačenje maksimuma iz vašeg ulaganja svaki dan. Indikator visine i igla za zaključavanje u boji omogućuju brzo i jednostavno podešavanje visine nosača, dok kuke za nosač izrađene od polietilena visoke gustoće (HDPE) štite bučice od ogrebotina. Osim toga, posebno robusni čelični nosači i okvir za teške uvjete osiguravaju da Magnum Double MEGA Rack može izdržati čak i najmotiviranije sportaše i najteže treninge. Uključene su podesive sigurnosne šipke, ravne šipke za povlačenje s dvostrukom ručkom, bučice, trake i držači za utege.

Kao što je prikazano s ravnim ljestvama od 305 cm / 10” (OPT32-10) i uzlaznim ljestvama od 305 cm / 10” (OPT33-10). Dostupno i kao opcija ljestava od 244 cm / 8”.

Sadrži podesive sigurnosne šipke, šipku za povlačenje s dvostrukim zahvatom, bučicu, traku i držače za utege kao što je prikazano

6 točaka za pričvršćivanje remena na uvlačenje po stalku (ukupno 12)

Točke za prilagodbu označene bojama i igle za zaključavanje olakšavaju podešavanje visine polica

Kuka za pohranu izrađena od zbijenog polietilena za zaštitu bučica

Kombinacija dva MG-MR47 MEGA Power Racka s posebnim spojnim elementima nudi brojne mogućnosti da nekoliko sportaša intenzivno trenira na malom prostoru.

Cijena na upit.

Dodaci i rekviziti se prodaju zasebno.

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024