FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Budite drugačiji s Octane cardio trenažerima!

Ne samo da su kvaliteta i vrijednost OCTANE ekliptičkih trenažera bili jedna od omiljenih sadržaja  popularnog talk show-a svjetski poznate Oprah tijekom 2012 i 2013, već su isti diljem svijeta postali  broj 1 premium trenažer. Poznat po ergonomskom dizajnu koji osigurava nesmetano, najudobnije i učinkovito vježbanje, ovi trenažeri vam pomažu da ostanete motivirani, postignete svoje ciljeve brže i osjećate se drugačije i uzvišeno….

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SzQHOcBrSso

OCTANE ekliptikal je doveo do revolucije vježbanja i postavio nove standarde za sve buduće ekliptičke trenažere, ne samo u inovaciji dizajna, već u potpunoj funkcionalnosti i biomehanici. Samo OCTANE oprema klubove, hotele i centre s premium, progresivnim stajaćim i sjedećim, te jedinstvenim lateralnim eliptičnim trenažerima. Odaberite željene ekliptikale kako bi privukli nove potencijalne članove i motivirali trenutne članove!

OCTANE FITNESS

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024