FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD

https://www.nohrd.com/de

NOHrD – Fitness oprema za poželjeti

Toliko praktična i drugačija da bi je svatko htio imati kod kuće!

NOHrD je inovativna oprema za vježbanje napravljena od prirodnih materijala, prvenstveno drveta. Kao sirovinu koriste najbolje vrste drva iz SAD-a i Njemačke. Sve trenažeri su ručno izrađeni u tvornici u Njemačkoj. Kombinacija preciznog ručnog rada i precizne mehanizacije dovodi do konstantnog napretka kvalitete, dok dizajn već godinama osvaja sve prestižne nagrade..

Swing Free Wrights –  Swing je dio naše dnevne rutine. Izrazito su efikasni, stoga i sastavni dio naših pokreta. Prozvedeni u tvornici u Nordhornu, NOHrD Swing Free Weights, punjeni su, premazani i šivani ručno, a ručka je od punog drva.

swingtrainingWall Barsklasična sportska oprema – gotovo da nema fitness centra bez njih! Vrhunsko drvo korišteno prilikom izrade NOHrD WallBars, zajedno sa zaobljenom siluetom istovremeno predstavlja vrhunski komad namještaja i dodatka za vježbanje. Vježbanje na WallBars jača trup i leđne mišiće te pomaže prilikom liječenja bolova u leđima. Za trening koristite svaku prećku, a svoj trening  proširite  brojnim dodacima.

 

Tria Trainer: 3 u 1 TreningSuvremeni minimalistički dizajn susreće raznovrsnost – najbolji je opis Tria Tranera. U sklopljenom položaju služi  kao savršen trenažer za trbušnjake i trup. Djeomično ga otklopite i postaje idean za vježbe mišića leđa i donji dio tijela. Potpuno otklopljen Tria trainer može se koristiti za sve poznate treninge za prsa sa li bez slobodnih utega. Nasloni za noge mogu se namještati da vježbaču bude najugodnije moguće. Napravljen je od najkvalitetnijih materijala sa okvirom od punog drva, dok presvlake mogu biti od umjetne ili prave kože.

Waterrower – jedinstveni WaterFlywheel dizajn korišten za Waterrower ima posebno formiranu lopaticu koja skuplja vodu, smanjuje klizanje te simulira sve beneficije veslanja. Skoro niti jedna druga fitness sprava vam ne omogućuje doživljaj toliko blizak onome u prirodi. WaterFlywheel mehanizam samostalno prilagođava otpor sprave ovisno o intenzitetu vježbanja što vam omogućuje savršeno individualiziran trening.

swing free wrights, nordhorn, nohrd swing free weights, wall bars, klasična sportska oprema, vrhunsko drvo nohrd wallbars, nohrd wallbars, jačanje trupa, jačanje leđnih mišića, bolovi u leđima, tria trainer, 3 u 1 trening, trenažer za trbušnjake, trenažer za trup, vježbe mišića leđa, vježbe za donji dio tijela, trening za prsa, waterrower, waterrower waterflywheel, nohrd.com

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024