FitnessOprema OrlandoFit Grupa

THE SECRET GYM

O nekim projektima, koliko god mi to htjeli, jednostavno ne smijemo napisati previše detalja. U ovom slučaju samo informaciju da sa zadovoljstvom i ponosom predstavljamo INTERNI fitness centar renomirane međunarodne tvrtke koja razumije važnost ulaganja u zdravlje i zadovoljstvo svojih zaposlenika, te im je shodno takvoj poslovnoj filozofiji omogućila trenažne procese unutar poslovne zgrade.

Kompletan projekt fitness centra osmislili, oblikovali i opremili smo mi, Star Fitness team, te dodatno, osigurali kompletnu stručnu podršku na dnevnoj bazi, naravno kroz djelovanje našeg OrlandoFit tima.

Zahvaljujući ukazanom povjerenju investitora na slobodi izričaja naše stručnosti, kompletan projekt smo napravili točno onako kako bismo ga radili za sebe: precizno, suvislo, profesionalno.. s vrhunskom fitness opremom renomiranih svjetskih brandova čiji smo zastupnici i distributeri: Matrix Fitness, Octane Fitness, Lifemaxx, Keiser Fitness, NOHrD wooden fitness…

Aktivnom komunikacjom s dizajnerima i arhitektima u potpunosti smo utjecali na topli, ali industrijski/factory design prostora, odabrali i dobavili vrhunske fitness podne obloge, dizajnirali garderobne ormariće i pobrinuli se za sigurnost stvari Digilock bravicama…

Projekt je podrazumjevao sve, od razrade prvih tlocrta, sagledavanja golih zidova, oblikovanja i provedbe interne ankete, analize rezultata, dobave i instalacije do upoznavanja zaposlenika sa suvremenom i tehnološki naprednom fitness opremom.

Rezultat je besprijekorno dizajniran i opremljen interni gym tvrtke u Hrvatskoj i više od 50 % aktivnih zaposlenika u nepuna 3 mjeseca od otvaranja. Potpuno zadovoljnih, ispunjeni i zdravih!

Ovako bi se posao trebao raditi. Angažiraj stručnjake s iskustvom i daj im da naprave posao od početka do kraja…

Poštovani članovi Uprave…… hvala Vam na povjerenju!
Veselimo se nastavku suradnje!

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024