FitnessOprema OrlandoFit Grupa

VISION U60 Bicikl

2.500,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

Klasičan dizajn U60 prikladan je za intenzivne biciklističke izazove, kao i za umjereni kardiovaskularni trening. Upravljač s više položaja omogućuje različite položaje za vježbanje, dok se udobno, ergonomski oblikovano sjedalo može brzo i jednostavno prilagoditi bilo kojoj veličini tijela.

Snažan okvir izrađen od zavarenog čelika osigurava stabilnost tijekom intenzivnog treninga i za dugotrajnu upotrebu.

Samodostatni rad generatora je ekološki prihvatljiv i omogućuje slobodno postavljanje u sobi.

Jarko osvijetljena konzola s bijelim LED svjetlima pruža lako razumljive povratne informacije o vježbanju kako bi korisnici mogli pratiti svoje ciljeve vježbanja.

Dobro postavljeni senzori pulsa na ruci i ugrađeni bežični prijemnik omogućuju praćenje otkucaja srca u svakom trenutku (prijemnik na prsima nije uključen).

Korisnici mogu upariti svoju Bluetooth traku za mjerenje pulsa ili se povezati s omiljenim aplikacijama za vježbanje kompatibilnim s FTMS-om kao što su Kinomap, Zwift i druge.

Brand

Vision

Kada je u pitanju vaš fitness centar, možete vjerovati Vision Fitnessu. Svojom stručnošću i dugogodišnjim iskustvom opremamo vaše prostore fitness spravama koje odgovaraju vašem prostoru, budžetu i vašoj ciljnoj skupini.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024