FitnessOprema OrlandoFit Grupa

PaviFLEX FitnessPRO podovi

85,0095,00 PDV uključen

Proizvedeni u Španjolskoj sa snažnom gumom visoke gustoće koja ne ostavlja tragove, PaviFLEX je toliko elastičan da će vratiti energiju udarca i smanjiti rizik od ozljeda tijekom treninga. Osmišljen za intenzivnu uporabu, otporan i izdržljiv kao ni jedan drugi na tržištu, apsorbira udarce i izvrstan za zvučnu izolaciju, s optimalnim koeficijentom trenja za svaku sportsku aktivnost.

Opis

PaviFLEX fitness podovi

Najbolji podovi za svaku aktivnost, toliko udobni da svatko može trenirati bos na njemu. Proizvedeni u Španjolskoj sa snažnom gumom visoke gustoće koja ne ostavlja tragove, PaviFLEX je toliko elastičan da će vratiti energiju udarca i smanjiti rizik od ozljeda tijekom treninga. Osmišljen za intenzivnu uporabu, otporan i izdržljiv kao ni jedan drugi na tržištu, apsorbira udarce i izvrstan za zvučnu izolaciju, s optimalnim koeficijentom trenja za svaku sportsku aktivnost. Vodootporan je, vrlo jednostavan za čišćenje i održavanje, a postavljanje je stvarno jednostavno.

 

PaviFLEX je razvio novi tip podova za sve vrste dvorana, gdje je potrebno smanjiti buku, vibracije i apsorbirati udarce. Posebno dizajnirani za prostore namjenjenima intenzivnom vježbanju snage ili cardio, te gdje je veliki broj korisnika. Proizvedeni od gume najveće čvrstoće te ne ostavlja tragove, otporan i dugotrajan kao ni jedan drugi pod. Apsorbira udarce djelujući kao savršen materijal za zvučnu izolaciju s optimalnim koeficijentom trenja za najbolje prijanjanje.

 

FitnessPRO ima izvanredan grip, fleksibilan, udoban i otporan na vatru.

Sustav međusobnog spajanja čine instalaciju jednostavnim jer samo postavite ploče na čvrstu, čistu i ravnu površinu i postavite bez korištenja ljepila.

DIMENZIJE POJEDINE PLOČE: 100cmx100cm

DEBLJINA: 7mm

Brand

PaviFLEX

Proizvedeni od nepropusne, neporozne gume, sigurniji i puno higijenskiji od bilo kojih drugih podova. Ni voda, ni tekućina, ni znoj ne prodiru u njih, izbjegavajući neugodne mirise i olakšavajući čišćenje i dezinficiranje. Podovi otporni na bakterije, neutraliziraju rast mikroorganizama te ih možete tretirati s raznim proizvodima za čišćenje i dezinfekciju. Vegan friendly, bez Formamida i ne sadrži PAH. LOW carbon proizvodnja.

Dodatne informacije

Boja uzorka

Red, Orange, Mustard, Piolin, Lime, Grass, Green, Navy, Blue, Light Blue, Violet, Lavanda, Magenta, Coral, Ibiza, Moka, Volkan, Chocolate, Gaviota, Black, Camou, Carbono, Marble Grey, Marble Pearl, Marble Sand, Haya, Castanyo, Wengue, Marble Blue, Marble Light Blue, Arancio, Vinaccia, Marble Lime

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024