FitnessOprema OrlandoFit Grupa

PaviFLEX FitnessPROeco podovi

54,0062,00 PDV uključen

Proizvedeni u Španjolskoj sa snažnom gumom visoke gustoće koja ne ostavlja tragove, PaviFLREX je toliko elastičan da će vratiti energiju udarca i smanjiti rizik od ozljeda tijekom treninga. Osmišljen za intenzivnu uporabu, otporan i izdržljiv kao ni jedan drugi na tržištu, apsorbira udarce i izvrstan za zvučnu izolaciju, s optimalnim koeficijentom trenja za svaku sportsku aktivnost.

Opis

PaviFLEX fitness podovi

Najbolji podovi za svaku aktivnost, toliko udobni da svatko može trenirati bos na njemu. Proizvedeni u Španjolskoj sa snažnom gumom visoke gustoće koja ne ostavlja tragove, PaviFLEX je toliko elastičan da će vratiti energiju udarca i smanjiti rizik od ozljeda tijekom treninga. Osmišljen za intenzivnu uporabu, otporan i izdržljiv kao ni jedan drugi na tržištu, apsorbira udarce i izvrstan za zvučnu izolaciju, s optimalnim koeficijentom trenja za svaku sportsku aktivnost. Vodootporan je, vrlo jednostavan za čišćenje i održavanje, a postavljanje je stvarno jednostavno.

 

FitnessPROeco   

Ekološki prihvatljiva podna obloga za intenzivnu upotrebu, slobodne utege i funkcionalni trening.

Proizvodi se od recikliranih materijala iz Premium serije, te postaje odličan izbor kada tražite podove otporne na teške utege i slobodnu opremu. Velika gustoća eko gume jamči apsorbiranje udaraca, podnosi težinu sprava te smanjuje vibracije i buku.

Dimenzije:

 

  • Debljina 7 mm
  • Težina 9.7 kg po m2
  • Veličina pojedine ploče 100cmx100cm
  • Montaža bez lijepila

Boje:

Shema:

 

 

 

 

Brand

PaviFLEX

Proizvedeni od nepropusne, neporozne gume, sigurniji i puno higijenskiji od bilo kojih drugih podova. Ni voda, ni tekućina, ni znoj ne prodiru u njih, izbjegavajući neugodne mirise i olakšavajući čišćenje i dezinficiranje. Podovi otporni na bakterije, neutraliziraju rast mikroorganizama te ih možete tretirati s raznim proizvodima za čišćenje i dezinfekciju. Vegan friendly, bez Formamida i ne sadrži PAH. LOW carbon proizvodnja.

Dodatne informacije

BOJA UZORKA

Blackstone, Granite, Grey, Terra, Cookie, Dark Grey, Florentia, Viola, RedBlack, BlackRed, BlackBlue, BlackOrange

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024