FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX Performance Plus traka za trčanje

19.872,5026.000,00 PDV uključen

Opis

Naša izuzetna traka za trčanje s letvičastim pojasom koji apsorbira udarce i visoko učinkovitim pogonom postavlja novi standard. Pruža udobno, čvrsto i tiho iskustvo trčanja čak i na zahtjevnim stazama i lako može izdržati do 160 000 km / 100 000 milja intenzivne upotrebe. Zahvaljujući ovom nevjerojatnom razvoju tehnologije, servis i održavanje nikada nisu bili jednostavniji.

Završne kape od lijevanog aluminija, robustan dizajn okvira i iznimno izdržljive komponente podnose intenzivnu upotrebu i okruženja s velikim prometom, osiguravajući da traka za trčanje godinama izgleda i radi kao nova.

Upravljač pune dužine s višestrukim rukohvatima nudi članovima nebrojene mogućnosti pozicioniranja ruku za brze i sigurne pokrete tijekom intenzivnih treninga.

 

TEŽINA – 217,6 kg

TEŽINA BRUTTO – 244,4 kg

SENZOR KORAKA – Da

VISINA PENJANJA – 25 cm

RASPON BRZINE – 0,8 – 26 km/h

SERVISNI KOTAČI – Da

VRSTA STALNE PODLOGE – Letvica bend

DOSTUPNO GAZIŠTE – 157×61 cm

VRSTA NAPAJANJA – Potreban je odvojeni krug (16 A), uzemljen bez petlje

MAKS. TEŽINA KORISNIKA – 227 kg

RASPON NAKLONA – 0 – 20% (pojačivač od 748 kg)

DIZAJN RUČKE – Dizajn s više držača u cijelosti

ETHERNET POVEZIVOST – Da

POGONSKI SUSTAV – 5.0-HP Dynamic Response Drive System

KONTROLE PREČKE – Da

DIMENZIJE, STRUKTURA – 227 x 92,6 x 168,9 cm

LIJEVANE ALUMINIJSKE ZAVRŠNE KAPE – Da

KONTAKT & TELEMETRIJSKI OTKUCAJI SRCA – Da

 

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024