FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE – traka za trčanje EVOT4

3.748,75 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

EVOT4

Poluprofesionalna traka za trčanje BODYTONE EVOT4 donosi vam najbolje iskustvo trčanja kod kuće. Napravljena od profesionalne trake za trčanje EVOT3, ova traka za trčanje stvorena je za užitak. S atraktivnom i elegantnom strukturom, EVOT4 se savršeno uklapa u svaki prostor uz BODYTONE uspješno profesionalno jamstvo koje pokriva strukturu do 10 godina, a motor 7 godina. Kvalitetan proizvod koji zadovoljava potrebe profesionalnog Wellness sektora usmjerenog na jedinstven i ekskluzivan dizajn. To je idealno rješenje za sve hotele, fitness klubove i toplice koji žele ponuditi jedinstveno iskustvo svojim klijentima. S ugrađenom REACT® tehnologijom, platforma smanjuje stres na vaše zglobove ublažavanjem udarca svakog koraka. Ekskluzivni ortopedski pojas za trčanje izrađen je od gustog i prianjajućeg materijala koji nudi potpunu udobnost i stabilnost za trčanje

Amortizacija: Uključuje REACT ® tehnologiju i dvostruki amortizer dizajniran za stvaranje udobnijeg gaznog sloja i smanjenje utjecaja na zglobove.

Nagib: Ima sustav nagiba od 0%-15%, idealan za oblikovanje vaših sesija prema vašim željama ili za impresivno iskustvo uz pomoć simulatora kao što su Zwift, Kinomap ili MyBodytone.

Skala: Mjerenje tjelesne težine. Kod trkača amatera ova se vaga može koristiti za praćenje tjelesne težine, a kod profesionalnih sportaša može se koristiti za mjerenje stupnja dehidracije u dugotrajnim utrkama.

 

SPEKTAR

Profesionalni

 

VRSTA OBUKE

Kardio

 

LINIJA PROIZVODA

tim

 

SPORTSKI

trčanje

 

POVEZIVOST I MEDIJI

Bluetooth, MP3

 

KOTAČI ZA NIVELIRANJE

Da. Proizvod ima kotače za niveliranje koji olakšavaju prilagodbu stroja na tlo.

 

INTERAKTIVNOST I DOSTAVA PODATAKA

Može samo slati podatke

 

BRUTO TEŽINA 173 kg

NETO TEŽINA 141 kg

MAKSIMALNA TEŽINA KORISNIKA 180 kg

DIMENZIJE KUTIJE 107x141x26 cm

 BOJA Crno

TEŽINA 141 kg

 INTENZITET Poboljšanje

MAKSIMALNO BROJ SATI KORIŠTENJA 30h/tjedan

PRIJENOS POLY-V® sustav remenskog pogona

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024