FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE HIP THRUSTER SR11E “SOLID ROCK – E” – NOVO

4.000,00 PDV uključen

Bodytone predstavlja svoj Hip Thrust iz linije Solid Rock, stroj koji je zbog svojih karakteristika predstavljen kao jedinstveni model na tržištu. Ekskluzivni dizajn linije Solid Rock doprinosi stvaranju stroja s izvrsnim biomehaničkim značajkama.

 

Dostupno uz narudžbu

Opis

Uključena su četiri pojasa otpora, isključivo za upotrebu s našim strojem, što omogućuje izvođenje vježbe postupno i kontrolirano, čak i bez upotrebe težine.

Podesivi nosač koji omogućuje savršenu kontrakciju stražnjice za svakog korisnika različite visine. Široka platforma, podesiva u stupnjevima nagiba, čini je jedinstvenom u cijelom svijetu

Dimenzije: 146 x 201 x 79 cm

Težina: 157 Kg

Naši strojevi dizajnirani su za vrlo širok spektar korisnika koji omogućuju da se regulacija prilagodi različitom stasu korisnika, od 150 do 200 cm približno.

110×52 mm Čelična cijev, debljine 3 mm prema UNE EN 10219, kvaliteta s-275-J0H. Obogaćen i optimiziran za održavanje konstantnog presjeka u procesu savijanja, izbjegavajući krhka područja s niskim stupnjem loma. Proces hladnog savijanja pomoću sustava s 4 valjka kako bi se izbjegla deformacija tijekom postupka, zadržavajući njegove fizičke karakteristike u cijelom komadu

Koža otporna na znojenje, antibakterijska i antialergijska. Stražnji jastuk, jastučnica sjedala i valjci od pjene gustoće 80 kg / m3 koji pružaju optimalnu podršku za vaš trening i jednoličan kontakt. Otporan na deformacije.

Kromirano sjedalo podesivo s 8 laserskih položaja.

Klizno i ​​podesivo po dubini na vodičima od kromiranog čelika, podesivim mehanizmom poluge.

Podnožje za stopala podesiva u nagibu u 4 položaja pomoću pop igle. Platforma za potporu za stopala izrađena je od neklizajućeg aluminija.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024