FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX Endurance- traka za trčanje

12.200,0016.650,00 PDV uključen

MATRIX – traka za trčanje

Opis

Maksimizirajte svoje mogućnosti s trakom za trčanje koja je idealna kako i za početnike tako i za entuzijaste ili profesionalce visokih performansi.
Precizno konstruirani pogonski sustav i konstrukcija okvira omogućuju intenzivnu, dugotrajnu upotrebu, a izbor konzola od LED do XL Touch svestranu prilagodbu.
Inteligentne značajke  olakšavaju održavanje i jamac su bezbrižnog korištenja. Nudimo vam zanimljive, i precizne tehnologije kako bi se istaknuli iz gomile.

Opcija Sprint 8: Imerzivna verzija našeg ekskluzivnog programa intenzivnog sprinta Sprint 8 stimulira prirodni ljudski hormon rasta na sagorijevanje više masti i izgradnju čistih mišića u kratkim 20-minutnim vježbama.

Samopodmazujući Ultimate Deck System s industrijskom amortizacijom jamči više od 40 000 km uporabe uz dokazane perfomanse.

 

Dimenzije: 213 cm x 87 cm x 163 cm

Raspon brzina: 0.8 – 20 km/h
Maksimalna težina korisnika: 182 kg
Težina sprave: 173 kg.

Raspon nagiba: 0 – 15%

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Dodatne informacije

Vrsta ekrana

Touch XL, Touch, LED Premium

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024