FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX Endurance ClimbMill nagibni steper

10.800,0016.800,00 PDV uključen

Opis

MATRIX Endurance ClimbMill Nagibni Steper

Omogućite svojim klijentima izvanredno iskustvo treninga uz vrhunsku ClimbMill projektiranu za neusporedivu sigurnost i izdržljivost.

Kontrolna zona odmah zaustavlja korake ako nešto spriječi rotaciju, dok robusne komponente podnose intenzivnu upotrebu. Brojne sofisticirane značajke dizajna povećavaju udobnost vježbanja i osiguravaju bržu i lakšu uslugu nego ikad prije.

 

Touch XL konzola

Touch XL konzola s omogućenom WiFi-om ima sučelje temeljeno na aplikaciji koje kopira poznate operativne sustave za pametne telefone i tablete, olakšavajući članovima pronalaženje sadržaja koji im je potreban tijekom vježbanja.

LED konzola

Gotovo svatko može koristiti našu LED konzolu i uživati ​​u jednostavnoj navigaciji korisničkim sučeljem. Sveobuhvatne, lako čitljive povratne informacije o vježbanju pomažu članovima da na prvi pogled procijene svoju izvedbu.

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Dodatne informacije

EKRAN

TouchXL, LED

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024